Nakon što ga je Miljana izlemala, Zola spreman da uradi OVO: Kulićeva se gušila u suzama kad je čula šta će se dogoditi!

Autor:

Zadruga

15.11.2019

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko dana došlo je do fizičkog sukoba između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Njih dvoje od tada nisu zajedno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/printscreen
Miljana i Zola...

Naime, čini se kao da se Zoli nameću ljubavne priče, kako bi se sa jede strane proizvela Miljanina reakcija, koja bi u tom slučaju bila ljubomorna, a Zola nema ništa protiv prijatnog ženskog društva.

Tako je Zola juće gostujući u Radio amneziji rekao da nema ništa protiv društva Nataše Radan i da mu ona prija, pošto su njih dvoje trenutno zajedno u izolaciji.

Za to vreme Miljana je sve slušala i plakala. Šta će se dogoditi, ako Zola započne i nešto više sa nekom od devojaka i kako će Miljana reagovati ostaje da vidimo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dera

16.11.2019 09:46

Nije došlo je do fizičkog sukoba između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, već ga je ona snažno udarila pesnicom po nosu i povredila.

Odgovori 11 0
Boro

16.11.2019 12:20

Kakva glumica. Režiseri obratite pažnju na ovu amaterku. Potpuno profesionalno glumi. Bolja je od Višnje.

Odgovori 10 0