Sprema se haos! Bivši muž nasilnik se sveti Dalili: Tukao je trudnu i naterao da abortira, a sada hoće da joj rasturi brak sa Dejanom?!

Autor: Svet

Zadruga

15.11.2019

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević pre braka sa Dejanom već je bila udata, ali o tom delu svoje prošlosti ne priča.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dalila Dragojević...

Ona je sa 19 godina pobegla od kuće i udala se, a njen bivši muž sada planira da joj napravi pakao od života.

- Taj čovek je jako ljut na nju, ona mu je, kako on kaže, svakakve probleme pravila u životu. Sada je rešio da ispriča istinu o njoj i da joj rasturi brak sa Dejanom jer smatra da nije zaslužila da bude srećna i da se lažno predstavlja. Ona je njega samo iskoristila, a onda šutnula, zato želi da narod shvati kakva je - kaže dobro obavešten izvor i dodaje:

- Dalila je sa devetnaest godina krenula da se zabavlja sa njim, pobegla je od kuće i udala se za njega. Do tada je živela sa ocem, međutim kada je to uradila, otac je se preko noći odrekao. Nije hteo da čuje da mu se ćerka uda sa Roma, iako je on bio imućan dečko. Huso je mislio da je njegova ćerka mlada i da se zaletela i bio je ljut što neće da ga posluša. Dalila je sa mužem živela u mestu Živinice, ali njihova sreća nije dugo potrajala, čak ni njegovi roditelji nisu podržali tu vezu. Dalila je ostala u drugom stanju, a on je tek tada saznao neke stvari iz njene prošlosti, šta je radila, čime se bavila, s kim je sve bila, pa su počeli mnogo da se svađaju i on je krenuo da je maltretira.

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
Dalila...

- Tukao je svakodnevno iako je bila u drugom stanju, zaključavao je u kući, ona nije imala kome da se požali, jer je prekinula svaki kontakt sa porodicom. Na kraju je odveo u bolnicu i naterao da abortira. Uspela je nekako da se izvuče i pobegne od njega. Molila je majku da joj oprosti i majka ko majka prihvatila je. Od tada je Dalila počela da živi sa majkom Eminom, a s ocem godinama nakon toga reč nije progovorila, on nije hteo da čuje za nju. 

- Dalili je ta tema najbolnija, smatra taj brak svojom najvećom životnom greškom. Nakon tog abortusa više puta je pokušavala da ostane u drugom stanju, ali ne ide joj. Ona se plaši da se nikada neće ostvariti kao majka zbog te greške iz mladosti. Zato ona ne voli da priča o prošlosti, niti da se spominje ta tema. Ne mogu ni da zamislim kako će joj biti ako taj momak krene sad da iznosi sav prljav veš iz njihovog braka i kako će to sve Dejanu objasniti - završava izvor.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Dalila i Dejan...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading