SKANDAL! Ermina trudna sa Gagijem?! Otkrivena tajna, skrivali sve vreme pravi odnos!

Autor:

Zadruga

14.11.2019

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević, jedan od voditelja "Zadruge" i bivši učesnik istoimenog rijalitija diskutovao je tokom noći sa aktuelnim učesnicima o škakljivim pitanjima koje su gledaoci postavljali.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bane je sa Erminom u vezi

Jedno od pitanja koje prodrmalo i napravilo gužvu među zadrugarima bilo je upućeno Ermini Pašović, devojci Baneta Čolaka i bivšoj ljubavi Gagija Đoganija. 

Gledaoce je interesovalo da li je Ermina prekinula trudnoću sa Gagijem, što je izazvalo opšte zaprepašćenje svih učesnika. 

Kako je Milošević naveo, prilikom Ermininog ulaska u "Zadrugu", ona je u jednom razgovoru sa Gagijem izjavila da je zabranila svom momku da govori o prekidu njene trudnoće.

Još od Erminiog ulaska u popularni rijaliti Gagi Đogani govorio je o njihovoj vezi, dok je ona sve pokušavala da opovrgne. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pre Zadruge se dopisivala sa Gagijem

- Ja nisam govorila ni o kakvoj trudnoći, ja sam govorila da je moja dužnost da Gagiju kažem za moju i Banetovu vezu - pravdala se Ermina, na šta ju je voditelj sasekao: 

- Od kad je dužnost jedne žene da se na bilo koji način pravda svom navodnom prijatelju? - oštro je upitao Milan, aludirajući na to da Ermina skriva svoj pravi odnos sa Gagijem, na šta je ona ostala nema. 

U raspravu se uključio i Gagi: 

 - Dajte ljudi šta pričate gluposti, Ermina nikada nije bila trudna sa mnom. Ja sam za njenu trudnoću saznao kada je ona došla ovde, to je Lepi Mića pričao - rekao je Gagi.

- Ja se ne sećam toga na klupici, ali ako ona kaže da je bilo tako, ja joj verujem - zaključio je Gagi, dok je njen aktuelni momak Bane Čolak sve vreme samo gledao u pod, ne progovorivši ni reč. 

Banetovo ponašanje bilo je potpuno neočekivano, budući da su mnogi očekivali da će napraviti haos. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mišo

14.11.2019 11:45

Oni su već bili u trojci.

Odgovori 14 1
Dera

14.11.2019 17:43

@Mišo - Ispričali Produkciji da su bili u trojci i da bi mogli da ponove trojku u Zadruzi. Zato su ih i primili u Zadrugu. Sada je i Ermina postala nedodirljiva, u iščekivanju trojke.