Na pomen njegovog imena poludi: Saška Karan je imala aferu sa harmonikašem, on je bio njena velika ljubav!

Autor: Nemazabranjenih.rs

Zadruga

14.11.2019

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška Karan retko priča o svom ljubavnom životu pre braka sa Aleksandrom Gazivodom. Međutuim, u prvoj sezoni „Zadruge“, nju je jako iznerviralo kada joj je tada gost na žurki Darko Vlajić pomenuo ime jednog muškarca.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saška Karan

– Ja znam bivšeg muža Saške Karan. Tj. ne znam da li je tačno bio njen muž, tj. da li su bili u braku, ali su bili dugo zajedno. To je bilo pre više od 20 godina. Pitao sam je u kakvom je odnosu sada sa Milanom Simićem, jer njega ja privatno znam, na šta mi je ona oštro rekla „Puši ku*ac!“. Taj čovek uopšte nije Saškin švaler već muškarac sa kojim je ona nekada bila – rekao je tada Darko u „Zadruzi“.

Gospodin zbog koga je Saška tada tako burno reagovala je Milan Simić harmonikaš iz Valjeva. On dugi niz godina drži jednu radio stanicu u tom kraju. Saška i on su imali veliku romansu, ali s obzirom na to kada je ona onda u „Zadruzi“ psovala na pomen njegovog imena, onda je jasno da se sa njim nije mirno razišla.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Milan Simić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišo

14.11.2019 11:47

Svako pokušava da izbriše svoju ružnu prošlost.