Karić godinama krije da je sterilan: Stefan ne može da ima dece, ide na lečenje u Švajcarsku!

Autor:

Zadruga

12.11.2019

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić važi za najvećeg zavodnika "Zadruge 3", a njegovim brojnim aferama sa lepoticama iz sveta estrade priča se i danas. Kako Rijaliti saznaje, Karić krije da ima zdravstveni problem zbog kojeg nije u mogućnosti da osnuje porodicu.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Stefan Karić...

Naime, Stefan je saznao bolnu istinu da ne može da ima decu pre tri godine, kada je sa tadašnjom devojkom planirao da osnuje porodicu. Njih dvoje su pokušavali nekoliko puta, a kako njegova partnerka nije ostajala trudna, odlučili su oboje da posete lekara i vide u kome je problem. Kada su stigli rezultati, Stefan je saznao da je sterilan i nikome o tome nije pričao, to je bila njegova i njena tajna.

Izvor blizak porodici Karić je za Rijaliti otkrio Stefanov dugogodišnji problem i ispričao nam koliko je to saznanje da ne može da ima dece loše uticalo na njega, kao i koliko je propatio zbog toga.

- Stefan je divan mladić, potiče iz jedne ugledne i dobre porodice. Nažalost, u životu se loše stvari obično dešavaju dobrim ljudima. Kada sam saznala da je Stefan sterilan, duša me je zabolela. Dugo je tu bolnu istinu krio od svih, ali kada je zapao u depresiju, požalio se prvo majci jer sa njom ima veoma lep odnos - kaže izvor blizak Karićima i dodaje:

RepublikaFoto: instagram.com/karic_stefan
Stefan...

- Danima je plakao, nije izlazio iz kuće, njegova majka je popričala i sa njegovim ocem Osmanom, pa su odlučili da potegnu sve veze i nađu najboljeg specijalistu za muški sterilitet. Stefana je u početku bilo sramota da priča o tome, pa ga je majka vodila i na nekoliko terapija kod psihologa kako bi mu bilo lakše i kako bi ispričao sve što mu stoji na duši.

Stefana je bilo sramota da priča o tome, pa ga je majka vodila kod psihologa kako bi mu pomogla

Kako naš izvor dalje otkriva, Karić je nakon nekoliko pregleda u Beogradu stupio u kontakt sa lekarima u Švajcarskoj, gde će nakon rijalitija otići na lečenje.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Stefan Karić...

- Njegovi roditelji su prvo kontaktirali s najboljim specijalistima u našoj zemlji, koji su im pomogli i povezali ih sa stručnim timom iz Švajcarske čija je specijalnost upravo muški sterilitet. Stefanu će tamo prvo biti urađeno testiranje, odnosno laboratorijska analiza semene tečnosti, nakon čega će se saznati kojom metodom će ga lečiti - završava izvor blizak Karićima.

Uzroci steriliteta kod muškarca!

Postoji mnogo faktora koji utiču da muškarac ima smanjen broj ili smanjenu pokretljivost spermatozoida ili smanjenu sposobnost spermatozoida da oplode jajnu ćeliju. U najčešće uzroke muškog steriliteta spadaju:

- Nedostatak sperme: u zavisnosti od uzroka, moguće je izlečenje operacijom ili hormonalnom terapijom. Moguće je spremu uzeti direktno iz testisa i njom pokušati veštačku oplodnju

- Poremećena produkcija ili funkcija spermatozoida. U ove poremećaje spadaju mala koncentracija spermatozoida

- Poremećaj u izbacivanju sperme

- Opšte zdravlje muškarca i njegove životne navike

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Osman Karić...

Osman: Jedva čekam da dobijem unuče!

Između Ive i Stefana Karića ljubav cveta, za šta je od samog početka najviše navijao Stefan otac Osman Karić, koji je odlučio da im obezbedi krov nad glavom.

- Osmanu nije smetalo ni kada su mu pričali da mu se sin zabavlja sa prostitutkom, ni da je ona bolesna devojka, ni da je prevarila mnogo ljudi za novac. Ubeđivali su ga da je sa Stefanom samo zbog novca, ali je on siguran da to nije tako i Ivu već naziva snajkom. Stefan živi u roditeljskoj kući, ali Osman misli da je vreme da se oslamostali. Jedva čeka da ga oženi i dobije unuke, a misli da je Iva prava žena za njega - kaže dobro obavešten izvor.

Foto: instagram.com/natasa.rr
Nataša Radan...

Karić: Nataša je smrdljuša mala!

U "Zadruzi" je bila organizovana žurka, a tokom proslave je došlo do nesuglasice između ljubavnog para Ive Grgurić i Stefana Karića. Iva se naljutila jer je čula kako Nataša Radan flertuje sa njenim dečkom.

- Kad budem osetio nešto, ja ću ti reći. Smrdljuše male, štrokave, ja mogu da ih sprdam, ložim ih na neku priču i to je to. Ja sam takve devojke odavno prevazišao. Ne želim da tako nešto uopšte pomišljaš. Ja tebe neću juriti, pa da si ne znam ko - rekao je Karić, a onda je poljubio svoju devojku, pa su se zagrljeni vratili na žurku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading