Siniša Kulić otkrio sve o odrastanju Miljane i njenih sestara: Često smo ih testirali i nijedna nije pala!

Autor: Alo

Zadruga

10.11.2019

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Kulić, otac rijaliti zvezde Miljane Kulić, ne može da se pomiri sa činjenicom da je njegova ćerka u vezi s Lazarom Čolićem Zolom, za kog nikada nije imao lepu reč.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink/TV Happy
Siniša i Miljana...

Siniša je otkrio na šta je sve bio prinuđen da uradi otkako je Miljana uplovila u romansu sa Zolom, ali i koje je ekstremne mere morao da preuzme kako bi zaštitio svoju ćerku od Zolinog uticaja. Kada mu je, kako je objasnio, Miljana ispričala da Zola konzumira opijate, Siniša je rešio da je testira, kako bi utvrdio da li je pala pod njegov uticaj.

- Pretrpeo sam mnoge stvari sa Miljanom... Svašta nam je ona priređivala, pila je, pušila, pravila skandale, lumpovala do zore, ali siguran sam da se nije drogirala - počinje priču Siniša i dodaje:

- Miljana voli da popije, ali isključivo pića na koje je navikla. Ako biste joj ponudili tekilu, a ona ne zna šta je, neće uzeti. Međutim, budući da Miljana voli da radi stvari na svoju ruku i ne sluša ni Mariju ni mene, mi smo je testirali na drogu. Piškila je na test, a nekoliko puta je vadila krv i nikada nije bila pozitivna - rekao je Siniša i dodao da nijedna njegova ćerka nikada nije probala drogu.

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Production ®
Miljana Kulić...

- Često smo ih testirali i nijedna nije pala na testu. Pa i sami vidite koju muzika Miljana sluša, uz narodnjake koje ona voli ide alkohol, a ne droga. Da sluša rokenrol ili neki tvrđi zvuk, pa bi možda i probala neke opijate - tvrdi Siniša i dodaje da mu se ni najmanje ne dopada uticaj koji Zola ima na njegovu ćerku.

- To đubre seljačko ju je totalno pokvarilo. Ona nikada nije bila ovakva, zbog njega se kockala, pravila gluposti, pozajmljivala je pare, pa čak i krala. Tužno je što sve to pričam za njega, ali on je klošar kojeg nijedan normalan roditelje ne bi poželeo u blizini svog deteta. Nema pas za šta da ga ujede. Spava do pet posle podne, neuredan je, pije, drogira se, uzima pare na kamatu i onda je našao moju glupavu Miljanu da je iskorišćava, a ona naivna i s velikim srcem pa je nasela na njegovu priču - kaže Kulić otkriva da Zola duguje svima pare.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Zola i Miljana...

- Nema kome ne duguje. Zola ima tog druga Bobana kome već sedam godina duguje 12.000 evra i nikako da mu vrati. Užas, hteo sam da ga prebijem da ga niko ne prepozna kada sam čuo u šta je upetljao Miljanu. Ona pre nikada nije ušla u kazino, a kada je počela s njim, danima nije izlazila iz tih rupa. Nemam ništa lepo da kažem za tog klošara - završio je besno Siniša.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đole

11.11.2019 17:21

Ali Miljanu niste na vreme lečili.