Stanija skovala tajni plan sa jednom zadrugarkom?! Ona namerno zavodi Tomovića pre njenog povratka u rijaliti!

Autor: Svet.rs

Zadruga

10.11.2019

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević ponovo će ući u rijaliti, kako kaže otac Maje Marinković, a razlog je Vladimir Tomović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija i Vladimir

Naime, Majin otac kaže da je njegova ćerka Stanijina drugarica, kao i da namerno zavodi Tomovića, jer je to sve deo plana.

- Vladimir misli da može da vrti svaku devojku oko malog prsta, a Maja mu ne ide uz dlaku. Nema to nikakve veze sa malom Minom Vrbaški, ona je trenutno kolateralna šteta. Pravi Crnogorci se ne ponašaju kao on. Ne može Maja da se takmiči sa Minom, ipak joj Mina nije ni do kolena. Njih dve su dva različita sveta. On kao da je neka faca, govori mojoj ćerki da dođe da ga poljubi za laku noć, videli smo kako mu je odbrusila. Igra sa njim toplo-hladno, a pravi haos će biti kad uđe i Stanija - otkrio je on, pa zaključio:

Ima on da pobegne glavom bez obzira! Pravo da vam kažem, uživam gledajući Maju kako se igra, jer ona nije amater kao što je većina njih!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Cedo

10.11.2019 12:46

Uvrijedjena dama sto je ostala sama. Pripala drugom decku, ali bi da ipak dira mecku. Mozda bi uspela, kad bi se na Tomovica popela.

Slavo

11.11.2019 15:23

Ako je sa njim raskinula, Stanija ne treba da se bavi njime. Ali očigledno da je on još uvek u njenoj ludoj glavici.