Ćerka mi je pokazala sliku i rekla tata umrla je Dijana: Otac Maje Marinković ekskluzivno za Republiku otkrio sve o njenoj vezi sa Karićem!

Autor: A.A - M.C

Zadruga

09.11.2019

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je svojim povratkom u rijaliti šou podigla veliku prašinu što u samoj Zadruzi tako i van nje jer je ovoga puta ušla spremnija nego ikada i čini se sa posebnom taktikom. Ona je već razvila prisan odnos sa Vladimirom Tomovićem i obelodanila dopisivanje sa Stefanom Karićem koji joj se udvarao u spoljnom svetu. Otac kontroverzne učesnice Radomir Marinković Taki iskreno za portal Republika.rs komentarisao je dešavanja oko svoje ćerke i otkrio pravu pozadinu njenog odnosa sa Karićem i zašto je došlo do konflikta kada je spomenuta pokojna misica.

RepublikaFoto: instagram.com/takitadza/youtube.com/R-Music Stars Production/
Maja i njen otac Radomir Marinković-Taki

Pre nekoliko dana isplivala je prepiska između Stefana Karića i Maje Marinković dok je on još bio u vezi sa pokojnom misicom Dijanom Milojković. Da li smatrate da je zapravo Maja razlog njihovog raskida i da je upravo zbog toga on sada konstantno vređa jer ga je razotkrila posle toliko vremena?

- Pre svega, mnogo mi je žao te devojke. Maja mi je pokazivala slike i rekla umrla je naša misica. Što se tiče Stefana Karića nisam siguran da li su se dopisivali pre ili za vreme njihove veze jer je on fin momčić, popularan u gradu. Oni se dugo znaju, znaju se iz klubova. Znam ga i ja kao klinca jer sam radio u klubovima u njegovom kraju. Skoro smo bili sa njegovim ocem Osmanom kod Aleksandre Subotić na rođendanu, slikao se Majom i sa mnom. Mi imamo odličan odnos. Mislim da Stefanov i Dijanin raskid nema veze sa Majom, jer su sa njim svi povezivani i Kija i Maja i razne sponzoruše. To je bila prepiska koliko sam upoznat na prijateljskoj bazi, a to što se svađaju je jednostavno samo rijaliti, prave priču, a kad izađu svi se grle i ljube. Ne bi bio interesantan ovakav format da su svi u dobrim odnosima.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Stefan Karić i Dijana Milojković

Kako komentarišete aktuelni odnos između Maje i Vladimira i da li isti podržavate?

- Nikako ne podržavam taj odnos između njih dvoje, ne dopada mi se to što Maja radi sa njim sada. Da li je u pitanju igra ne znam, ali to joj ne treba. Mina Vrbaški i Vladimir Tomović su znali da će ona ući i Zadrugu, ali pošto smo u periodu kad je trebalo da uđe imali smrtni slučaj u kući, morali smo da sačekamo da prođe 40 dana. Za to vreme Mina je skovala plan jer joj se Tomović dopada da pljuje Maju na sva usta da bi ga udaljila na vreme od nje, a sve zbog toga što je Maja od anoninmne devojke postala zvezda, prošle godine je osvojila peto mesto, dobila je automobil, snimila je pesmu i spot. Dogovorili su se da unušte Maju. Čuo sam sa mnogo strana da je on bio sa dosta devojaka, ali da sem ljubljenja između njih ničega nije bilo.On u krevetu nije aktivan. Subotićku je u prošloj Zadruzi udario pesnicom, što znači da je agresivan i nasilnik. Glumi kazanovu i kabadahiju, zavodi devojke i manipuliše njihovim osećanjima.

RepublikaFoto: instagram.com/vladelije
Vladimir Tomović

Da li su se Maja i Marko Miljković nakon završetka "Zadruge 2" sreli i rešili nesuglasice koje su imali tokom trajanja rijalitija. Obzirom da znamo je pre ulaska u prošlu sezonu muvao, zvao da sa njim radi po inostranstvu a ona je sama čak i nedavno otkrila da su imali i seks?

- Tri meseca sam bio sa Majom 24 sata. Videli smo Marka dva puta u emisiji "Narod pita", a sreli smo se i kad smo podizali ključeve od automobila, ali nije bilo ni zdravo. Videli smo se i u jednom Akva parku gde je Maja snimala reklamu, bila je tu i Anabela i ručali smo zajedno. Maja i Luna su pružile ruku jedna drugoj, u najkorektnijim odnosima su. 

Kada smo već kod Lune, Maja se ovih dana provlači po medijima kao neko ko je pokrao njene stvari u prošloj sezoni jer se sada šeta u istoj garderobi koju je Đoganijeva nosila. Da li je u pitanju samo isti ukus ili je ipak po sredi bila krađa?

- Što se tiče toga da Maja uzima Lunine stvari, nema ništa od toga, one samo naručuju stvari iz istog butika.

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević

Može li Maja u ovom rijalitiju da pokaže još nešto sem svađe i provokacija ili joj je to glavni adut u borbi za ulazak u finale? 

- Naravno da ima, najuspešnija je bila u svim igrama prošle godine, u čokoladi, jahanju bika, najaaktivnija je na žurkama. Stanija joj je bila idol još dok je bila na "Farmi", želela je da je upozna, da kupuje stvari kao ona, da bude zgodna kao ona i na kraju joj se prošle godine ispunila želja bila je sa njom rame uz rame. O Staniji sve najlepše mislim i želim da uđe u Zadrugu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading