Ne smeta mu što pričaju da mu se sin zabavlja sa prostitutkom: Osman Karić kupuje Stefanu i Ivi STAN!

Autor: Svet

Zadruga

08.11.2019

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Između Ive i Stefana Karića ljubav cveta, za šta je od samog početka najviše navijao Stefanov otac Osman Karić, koji je sada odlučio da im obezbedi krov nad glavom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Osman Karić...

- Osman je odmah u Ivi prepoznao nešto, svidela mu se. Od starta je podržavao tu vezu, pa čak i nakon svih šokantnih priča koje su isplivale o njoj. Nije mu smetalo ni kada su mu pričali da mu se sin zabavlja sa prostitutkom, ni da je ona bolesna devojka, ni da je prevarila mnogo ljudi za novac. Ubeđivali su ga da je sa Stefanom samo zbog novca, ali je on siguran da to nije tako i Ivu već naziva snajkom. Odlučio je čak da im po izlasku iz "Zadruge" pokloni stan, koji već traži da kupi. Stefan živi u roditeljskoj kući, ali Osman misli da je vreme da se oslamostali. Jedva čeka da ga oženi i dobije unuke, a misli da je Iva prava žena za njega - kaže dobro obavešten izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan i Iva...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading