Dalila i Dejan sagradili kuću na ukradenom placu? Oglasila se vlasnica i otkrila šokantnu istinu!

Autor: Svet

Zadruga

08.11.2019

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila i Dejan Dragojević, prošlog leta skućili su se u selu Šepak u Bosni i Hercegovini.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Dalila i Dejan...

Plac na kom su izgradili montažnu kuću poklonio im je Dalilin otac Huso, međutim kako beogradski mediji saznaju, imanje nije bilo u njegovom vlasništvu.

Naime, kako Vesna Rivas tvrdi, njoj se javila žena čiji je brat izbegao iz tog mesta za vreme rata, a njegov plac je potom navodno prisvojio Huso.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moj Beg ? Polako pristiže namještaj za našu kućicu iz bajke ???

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official) on Aug 28, 2018 at 8:32am PDT

 

- Meni su se javili ljudi čiji je plac. Tokom rata koji je trajao pet godina, mnogi su izbegli iz sela Šepak. Na tom placu je živeo čovek sa ženom i dvoje dece, a meni se javila njegova sestra. Ona sada živi u Nemačkoj, a brat joj je sa porodicom otišao u Ameriku. Kaže ona meni: "Lako je da se poklanjaju tuđi placevi, što joj tata nije poklonio svoje? Ona živi na zemlji mojih roditelja, tu je živeo moj brat do rata, a onda je izbegao. On se tu nikada neće vraćati, ali Dalila i Dejan nikada neće ni moći da legalizuju tu kuću, jer je na tuđem placu. Zato i nisu zidali nego su postavili montažnu kuću, da mogu samo da je prebace - prenosi Vesna i dodaje:

RepublikaFoto: instagram.com/rivasvesna
Vesna Rivas...

- Napali su Biljanu jer im nije dala sprat kuće, a uzdigli su Dalilinog oca, koji im poklonio tuđe. Što joj tata nije dao njegov plac gde su mu kuća i prodavnica, nego nešto tamo nečije. Ni majstore koji su joj radili kuću nije mogla da ispoštuje. Ni pivo im nije kupila, ni nešto da pojedu. Nije htela da im plati račun kad su naručili neki roštilj, nego im kaže: "Pa vi samo jedete".

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lili

10.11.2019 15:13

Jao Irvas mnogo si ljubomorna, kako ti nije dosadno vise da ceprkas po tudjim zivotima a imas svoje dete... Stavi prst na celo...opterecena osobo

Slavko

11.11.2019 15:38

Samo razbojnici otimaju i pljačkaju.