SKANDAL! Zola počupao Miljanu za kosu, pa pljunuo u facu: Zaklaću i tebe i Željka ako me prevariš!

Autor: T. C. - A. P.

Zadruga

05.11.2019

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola nakon Zadrugovizije psihički i fizički je maltretirao devojku Miljanu Kulić, čiji mučni jecaji su odzvanjali iz bekstejdža. Ljubomorni di-džej napao je Nišlijku zbog toga što se na sceni poljubila sa Mirkom Gavrićem, iako ga je Kulićka pre početka šoua zamolila da to uradi jer ona to gleda kao šou-biznis, a ne kao prevaru.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/printscreen
Miljana i Zola...

Kako izvor sa lica mesta otkriva za Rijaliti, Miljana je od Zole preživela pravi pakao ispred studija, pa je kasnije haos nastavljen u kombiju i u izolaciji. Kulićka se, kao i svaka žrtva nasilja, oduzela i nije mogla da odgovori na njegove zastrašujuće pretnje.

- Nakon što su završili svoju izvedbu, još na stepenicama Zola je počeo da viče na Miljanu i da joj dobacuje ružne reči. Kako ona nije obraćala pažnju na njega, on ju je povukao za kosu, a kada je video da je obezbeđenje blizu, okrenuo ju je ka sebi i zapretio joj da će debelo platiti zbog poljupca sa Gavrićem, kao i da će zaklati nju i Željka ukoliko ga bude ostavila - priča naš izvor sa lica mesta i napominje da Kulićka nije ličila na sebe. Toliko se uplašila Lazarevih pretnji da je ostala bez reči.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola i Miljana...

- Kako se Miljana našla u čudu, nije ni mogla odmah da odreaguje, a Lazar je nastavio ispred studija, dok su čekali kombi da ih preveze, da je vređa i omalovažava. Kulićka se toliko uplašila da je zanemela, posebno što joj je Zola zapretio da će i njenog sina da povredi, to ju je slomilo. Kada je stigao kombi, on je prvi ušao, a kako ona nije mogla da se popne, zatražila je pomoć i tada je usledio pravi šok. Zola joj je prišao i umesto da joj da ruku i pomogne joj da uđe u kombi, on ju je pljunuo u lice. Miljana je obrisala njegovu pljuvačku sa lica i sa suzama u očima ušla u kombi - završava naš izvor.

Lazar mi je zlostavljao sina, a mene je maltretirao, rekla je Nišlijka

Koliko je Zola bio loš prema Miljani, govori i činjenica da je novinar Darko Tanasijević preksinoć u "Zadruzi" pokušao da opravda Kulićkin postupak i da predoči Zoli da se on oseća krivim pošto je upravo on zamolio Miljanu da poljubi Mirka, a sve radi dobrog šoua.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mirko Gavrić...

Inače, Kulićka je sve vreme pokušavala da unormali Lazara, a zabrinutim zadrugarima je ponavljala samo jedno:

- Ljudi, Zola je bolesno ljubomoran, maltretira me, iako mi ne verujete. On će ubiti mene i Željka, to mi je lično rekao. Plašim se da ga ostavim, da nas ne povredi - pričala je Miljana sa nekoliko zadrugara i dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola i Miljana...

- Ja sam glupača što ga nisam još u junu prijavila za maltretiranje. Htela sam i krenula sam ka policiji da ga prijavim zato što je zlostavljao Željka i što me je maltretirao, ali me je i tada uhvatio na foru i zamolio me da odustanem od toga, što sam i uradila. 

Foto: instagram.com/miljanicakulic

Zola postavio ultimatum Miljani

Bosanski di-džej Lazar Čolić Zola zapretio je svojoj devojci Miljani Kulić da joj neće biti lako, kao i da će ona tek videti njega u akciji sa drugim zadrugarkama ukoliko i dalje bude nastavila da se ponaša slobodno sa drugim muškarcima u rijalitiju. Zolin ultimatum usledio je nakon što mu je Miljana priznala da je privlači novi učesnik rijalitija "Zadruga", maneken Bojan Đukić, sa kojim je koketirala odmah po njegovom ulasku u šou.

- Lazare, moram da ti priznam da sam osetila leptiriće u stomaku kad je ušao Bojan Đukić, kao što sam osetila i zbog tebe - rekla je Miljana i zaklela se da govori istinu.

Čolić se nasmejao, ali je onda počeo da preti Miljani zbog njenog javnog koketiranja sa drugim muškarcima.

- Ako još jednom prekršiš pravilo, ja počinjem da se igram rijalitija, jer sam ubeđen da ti mene voliš najviše na svetu - poručio je Zola Miljani pred kamerama. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mano

05.11.2019 10:46

Zaklaće i Miljanu i Željka je vrlo ozbiljna pretnja. Treba ga izbaciti iz Zadruge. Ozbiljnija pretnja se nije čula u Zadruzi.

Odgovori 14 5
Dolores

05.11.2019 21:55

@Mano - Gluposti, to uopće nije istina... Sve je to rekla - kazala, priče da bi bili u žiži zbivanja...