Vidi se da joj je Stanija idol: Drugarica popularne starlete brutalno isprozivala Maju Marinković!

Autor: Pink

Zadruga

03.11.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Maja Marinković pre nekoliko dana ušla je u "Zadrugu 3" i već je uspela da "zakuva" situaciju sa pojedinim zadrugarima, a mnogi komentarišu da svojim ponašanjem suviše podseća na drugaricu iz "Zadruge 2" Staniju Dobrojević.

RepublikaFoto: youtube.com/R-Music Stars Production
Maja Marinković...

Priča se i to da se namerno zbližila sa Vladimirom Tomovićem, jer želi da se osveti Dobrojevićevoj zbog veze sa Markom Markovićem, koji se, navodno, dopadao Maji.

Ekipa jednog beogradskog medija kontaktirala je PR tim Stanije Dobrojević, a njena prijateljica i PR menadžerka Tamara Taša Radoman dala je zvaničnu izjavu povodom ovih dešavanja. Taša je prvo otkrila šta se dešava sa Stanijom, a zatim progovorila i o Maji.

- Stanija se pakuje za Ameriku i svaki trenutak gleda da provede sa porodicom i Markom - otkrila je Taša, pa nastavila:

- Stanija je upućena u dešavanja u "Zadruzi", čim je neko pomene, dobijemo na stotine poruka o tome. Stičemo utisak da je Stanija svakodnevno tema "Zadruge". Što se tiče Maje i Marijane Zonjić, imale su dobru mentorku, pa neka se prikažu - istakla je Tamara.

RepublikaFoto: e-stock agency
Stanija Doborojević...

- Kod Maje se definitivno vidi da joj je idol Stanija, sama je to rekla u prošloj sezoni. Staniji je sve to simpatično, ali smatramo da bi bilo bolje da je svoja, nego što se toliko trudi da kopira - rekla je Radoman.

Stanijina PR menadžerka je prokomentarisala i Marijanu Zonjić, koja se nije odvajala od Dobrojevićeve u drugoj sezoni "Zadruge".

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/marijana_zonjic_official
Marijana Zonjić...

- Što se Marijane tiče, Stanija nju i dalje voli, samo je zbog Marka prekinula komunikaciju nakon sukoba u emisiji "Zadruga - narod pita". Za nju mogu da kažu šta hoće, ali je ona dobar čovek i odan prijatelj, bar se tako pokazala. Videćemo kako će se stvari odvijati dalje - istakla je Tamara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ane

03.11.2019 10:48

Stanija ih je učila sa dobrim namerama. To što su one pogrešno neke stvari razumele je njihova greska.