Pričalo se da je Sanja Stanković privođena zbog prostitucije, a sada je isplivao dokaz: Sve je jasno kao dan!

Autor: Alo

Zadruga

02.11.2019

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković našla se na stubu srama pošto se pročulo za njeno navodno poznanstvo sa makroom Maksimovićem, te da mu je čak bila i miljenica. Zbog tih navoda bivša zadrugarka, kao i njena porodica, prošli su kroz pakao.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sanja Stanković...

Ona je u jednom trenutku iz tog razloga zahtevala informativni razgovor sa policijom - nakon pitanja o njenom hapšenju iz 2014. kada je navodno bila i osuđena za bavljenje najstarijim zanatom.

Iz Prekršajnog suda jednim domaćim medijima priložili su crno na belo da nije bila privođena niti osuđivana po bilo kakvom osnovu, posebno ne za prostituciju.

- Ovim putem želim samo da pokažem svim onima koji su me blatili i omalovažavali, nazivali prostitutkom bez ikakvih dokaza, da ja nikada nisam bila privođena niti osuđivana za bilo kakav prekršaj, a ne daj Bože za prostituciju. Ovim papirom stavljam tačku na tu temu i više ne želim da dajem bilo kakve izjave jer mi je ta tema nanela zla previše u životu, kao i mojoj porodici - izjavila je ovim povodom Sanja Stanković. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
kiki

02.11.2019 18:07

Vodi se evidencija samo o krivičnim delima.

Odgovori 15 0
Ane

03.11.2019 10:54

Niko ne vodi evidenciju o prekršajima. Bila bi to ogromna evidencija.