Đoganijeva sestra otkrila surovu istinu o Ermini: Ona nije nikakav kućni prijatelj, sve što je rekla je laž!

Autor: pink.rs

Zadruga

31.10.2019

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović proteklih dana u rijalitiju često je pričala o Gagiju i njegovoj sestri Nađi Đogani. Nju je čak u pojedinim situacijama i prozivala, što je kod zadrugarove sestre izazvalo burnu reakciju.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Gagi Đogani

Naime, ona se oglasila pa istakla da Ermina nije njihov kućni prijatelj, već samo fan, te da se njih dve nikako nisu svakodnevno čule telefonom. Ona je u potpunosti raskrinkala Pašovićevu i oštro istakla da je sve što je ona rekla zapravo samo obična laž. 

- Nova učesnica u rijalitiju Ermina Pašović je u proteklih nekoliko dana iznela gomilu neistina, time direktno pominjući moje ime i ime moje porodice. Želim da se ogradim od svega što je i rekla i da demantujem sve. Ona je Gagiju drugarica / poznanica sa Fejsbuka. Nije dugogodišnji prijatelj, niti njega niti naše porodice", počela je svoje izlaganje putem Instagram priča ona, pa nastavila: "Koliko je meni poznato, fan je. Nije 'organizovala' njegov rođendan, nije se sa mnom 'čula telefonom' skoro svakodnevno, nije poklonila '80 odsto' stvari od rođendanskih poklona i svakako je nisam ja poslala u rijaliti da Gagiju 'pomaže'. Želim da istaknem da, s obzirom na to da se na mene poziva skoro svakodnevno, ja sa dotičnom Erminom nemam nikakve bliske veze. Hvala, Nađa Đogani - zaključila je ona. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dolores

31.10.2019 21:49

Znala sam čim sam je vidila, laže sve, sve je uradila u dogovoru sa onim jadom Banetom,samo da bi ušla u Zadrugu.... dva najodvratnija lika Zadruge... U biti ne zna se tko je gori...

Odgovori 14 0