Đetiću neće biti dobro: Porodica digla ruke od Tomovića, majka ga se odriče zbog sramote?!

Autor: Star

Zadruga

30.10.2019

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović je za dlaku izbegao diskfalifikaciju iz rijalitija, pošto je nasrnuo na Gagija Đoganija.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Vladimir Tomović...

To se nimalo ne dopada njegovim najbližima, koji kažu da su jako razočarani Vladimirovim ponašanjem.

- Iskreno sam iznenađen njegovim ponašanjem, jer moj brat nije nikakav siledžija kakvim se tamo predstavlja. Slušam da preti Gagiju da će ga napolju sačekati i prebiti i da će kroz šake da protrese i Sanija. Nikada nije bio tako nasilan, izgleda da u toj Zadruzi struji neka čudna struja, pa je totalno odlepio, kad tako moram da kažem. Majka mu je isto šokirana i mnogo se nervira zbog njegovog ponašanja - kaže Vladimirov rođeni brat Vladan, a Tomovićev blizak prijatelj tvrdi da ga je Gagi isprovocirao:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani...

- Vladi se nije dopalao što Gagi okolo priča kako su svi želeli da budu sa njegovom ćerkom Lunom, pa ih je ona sve odbila, kao i njega. E to ga je naviše zabolelo, jer nije istina. Niti mu se Luna dopada, niti joj se nabacivao, niti je zaljubljen u nju. Zato je odlepio i krenuo da udari Gagija. Ma ako mu je stao denser na žulj, Vlada će mu se sigurno osvetiti. Kada izađu napolje, srešće se već negde. Možda ga neće prebiti kao što priča, ali će mu sigurno svašta reći, iskopaće nešto, spustiće ga i poniziti. Strašno je samo što Vlada u tim trenucima uopšte ne misli na svoju porodicu, koja je posramljena. Šuška se po Baru da majka hoće da ga se odrekne zbog sramote. Uh, a gore od toga nema ovde kod nas u Crnoj Gori - otkrio je jedan od Vladinih prijatelja koji je uz njega šta god da bude.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading