(FOTO) Nakon poljupca Stefana i Ive, oglasio se Osman Karić: Zbog onoga što je poručio novoj snajki gore društvene mreže!

Autor:

Zadruga

29.10.2019

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić, otac aktuelnog učesnika "Zadruge 3", Stefana Karića, redovno se oglašava na društvenim mrežama, povodom učešća njegovog sina u rijalitiju, pa je ovoga puta, prokomentarisao i novu snajku, Ivu Grgurić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Osman Karić...

Podsetimo, Iva je sinoć priredila iznenađenje Stefanu u vidu romantične večere, gde je pao i prvi zvanični poljubac ovog para. Zadrugari su se radovali, a oglasio se i Osman:

- Hvala Iva, nemam piva, sa rakijom ću nazdraviti, tebe snajka pozdraviti, u rerni ću prase peći, pa ću tebi snajka reći...Mnoge su me tako zvale ćale, pa su na vrata potrčale, bežale na sve strane, imale su mnoge mane... Sina moga moraćeš da voliš, da pred njime mirno stojiš, ako hoćeš novac ti da brojiš. Da mu verna budeš dama, pored tebe on da spava. Unučiće da mi rađaš, da sa njima razgovaraš, pasoš tvoj postaje i moj, da ne bude Severina cura fina, u Hrvatsku zapalila - pisalo je na Instagram profilu Osmana Karića.

Foto: instagram.com/karic_osman
Osmanova poslao Ivi poruku...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žile

29.10.2019 21:17

Oj Osmane, nemaš mane.