Skandalozna prošlost Tare Simov ne prestaje da šokira: Htela da se ubije zbog dečka, a tek da čujete sa koliko godina je izgubila nevinost!

Autor: Adelarda POPOVIĆ

Zadruga

29.10.2019

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmlađa učesnica rijalitija "Zadruga" crnokosa Tara Simov izgubila je nevinost još kao devojčica, sa samo 11 godina, i to pre nego što je krenula u peti razred osnovne škole, otkrila je za Rijaliti jedna od njenih najboljih drugarica, koja je pristala da govori samo ukoliko joj garantujemo da će ostati anonimna (identitet poznat redakciji).

RepublikaFoto: instagram.com/_tarasimov
Tara Simov...

- Tara vam je skroz neobična devojka po svemu. Prvog muškarca je imala u četvrtom razredu osnovne škole, a ko zna koliko je do sada promenila tipova za jednu noć, ne broji ih, to ume u šali da kaže. Tari nije nikakav problem da ima seks za jednu noć. Međutim, ume da se zaljubi, a onda nije nimalo slatka i mila ako je muškarac neće - kaže drugarica Tare Simov.

Pitali smo prijateljicu nestašne zadrugarke kako kao neko blizak Tari otkriva kompromitujuće detalje iz njenog života, a njen odgovor nas je šokirao.

- Tara ne krije skoro ništa iz svog burnog života jer da je obična devojka, ne bi ni bila u "Zadruzi". Znate šta, mnogo me nerviraju svi oni likovi tamo u rijalitiju koji prodaju finoću i foliraju se, a svi imaju mnogo putera na glavi. Fina deca ne idu u rijaliti. Fina i dobra deca uče visoke škole i ne gledaju televiziju, a nisu ni ekscentrična kao rijaliti-igrači. Što se Tare tiče, ona je mnogo naporna osoba jer sve što zacrta mora da dobije ili će da izgine. Pitate me zašto se družim sa njom - smejući se pita ova mlada devojka, a onda i odgovara:

RepublikaFoto: RTV Pink, S. Kojić
Tara Simov...

- Pa verovatno zato što ni je nisam baš normalna, a sa Tarom nikad nije dosadno i ne znate šta vas čeka iza ćoška.

Nije joj problem seks za jednu noć, a kaže da ume muškarce da zaludi seksualnim umećem

Ona je otkrila da Tara ima neke sličnosti sa sadašnjom cimerkom Miljanom Kulić.

- Tara nikad nije bila od onih devojaka koje izađu u grad i koje, kad primete dobrog frajera, pokušavaju da mu se nametnu na jedan suptilan način. Ne, to Tara nikad nije radila, nego uvek juriša, otvoreno, direktno na muškarca koji joj se svidi. Progoni ga, prati, zove milion puta telefonom i ide mu na vrata. Poput Miljane Kulić je, samo što ne farba kuće kao ona, a i Tari nije bitno da joj tip bude javna ličnost, kao što Miljani jeste - kaže mlada Beograđanka.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Miljana Kulić...

Zbog neuzvraćene ljubavi čak više puta Tara je pretila da će se ubiti, tvrdi naša sagovornica.

- Znam da je ludo volela i bila spremna i da umre zbog ljubavi. Tara ima mnogo kompleksa, ali ih vešto krije, a samouvereno juriša da muškarca odvede u krevet. Čuj mene u krevet! Ma gde god stigne da bude sama s njim i da imaju odnos. Pričala mi je kako veruje da ume da zadovolji muškarca da on poludi za njom. Imala je verenika Stefana i on ju je ludo voleo, ali je ostavio jer je bila neverna. On joj je zabranio da govori o njemu u rijalitiju, odnosno, rekao joj je da priča šta hoće o sebi, ali da njega ne sme da imenuje - otkriva drugarica Simovljeve.

RepublikaFoto: instagram.com/_tarasimov
Tara...

Ako se zaljubi, nije nimalo slatka i mila ako je muškarac neće

Sagovornica Rijalitija kaže da nju uopšte nije začudio Tarin fizički obračun sa Jelenom Krunić, a napominje da je moguće da zbog nasilja bude i izbačena iz rijalitija.

- Tari je kao dobar dan da se potuče, još odmalena. Tukla je mnogo devojčica, a udarala je i na muškarce. Ponekad je i ona dobijala batine. Kad joj dođe žuta minuta, Taru ništa ne može da spreči da nasrne na onog ko joj se zamerio. Moguće da će je izbaciti iz rijalitija ako opet nekog prebije, kao što je Krunićku, s kojom ima sličnu energiju. Dve vatre ne idu zajedno, to je jasno - ističe Tarina drugarica.

Foto: Instagram.com/iva_grgurić
Iva...

Karić je odlepio za Ivom

Tarina drugarica je osula paljbu kad smo je pitali za njen odnos sa bivšim fudbalerom Matejom Matijevićem, međutim, Stefan Karić joj je, čini se, bio zanimljiviji za komentarisanje.

- Mateja je odlepio za Tarom, ali se pribojava šta će reći gledaoci i njegovo okružnje iz realnog života jer zna da Tara nije devojka koju većina razume i podržava. Iz tih razloga je odbija od sebe. Folirant je kao i Stefan Karić, od kojeg mi je muka koliko se folira. Iva je njega skroz opčinila, ali on kuka za misicom da bi dobio poene kod publike. Došlo mi je da povratim kad sam videla slike koje Karićev otac daje novinama i pokazuje kako njegov sin iznad kreveta drži sliku sa jadnom misicom. Koje licemerje, najgora vrsta - rekla je u jednom dahu Tarina drugarica.

Foto: instagram.com/_tarasimov

Simovljeva ne govori sa bratom

Tara Simov ne krije da je propatila kao dete razvedenih roditelja, ali njena drugarica za Rijaliti otkriva da je razdvojenost roditelja koristila da ih ucenjuje i manipuliše dok je bila tinejdžerka.

- Majci nije bilo nimalo lako sa Tarom. Otac je finansirao njeno privatno školovanje, a Tara je i mimo škole uvek tražila mnogo para. U tinejdžerskim danima je majci pretila da će da ode kod oca u Makedoniju jer neće više da je trpi, a oca je lagala kako je majka muči i ništa joj ne dozvoljava - ispričala je drugarica Tare Simov.

Na kraju, ova govorljiva devojka otkriva da Tara godinama ne govori sa bratom po majci.

- Tara ima brata po majci, iz majčine prethodne veze. S tim bratom je u sukobu, godinama, ali razlog ne znam. Po ocu ima dve sestre, koje žive sa svojom majkom i ocem u Skoplju. Njih gotivi - zaključila je drugarica Simovljeve.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Alibaba

29.10.2019 18:42

Ova je gutačica muškaraca. Muškarce ne broji.

Odgovori 15 0
Žile

29.10.2019 21:19

Za doručak jednog muškarca, za ručak tri, a za večeru ne broji.

Aga

29.10.2019 21:53

Nimfomanka.