Tomović će izgoreti od besa! Savo Perović otkrio njegovu mračnu tajnu: Vladimiru mama bira devojke, za Minu Vrbaški imao žestoku poruku!

Autor: Vladimir JANKOVIĆ

Zadruga

29.10.2019

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savo Perović, takmičar prošle sezone "Zadruge", odlučio je da progovori o najaktuelnijim temama "Zadruge 3" za Rijaliti magazin, te je osudio kiretažu Miljane Kulić, analizirao ljubavni promašaj Mine Vrbaški i Vladimira Tomovića, te komentarisao ponašanje drugih učesnika popularnog TV formata.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Savo Perović...

Sa Minom Vrbaški bio si intiman pred kamerama, a po izlasku iz rijalitija ostali ste dobri prijatelji. Kako komentarišeš njen odnos sa Vladimirom Tomovićem?

- Biću iskren, ne dopada mi se šta je Mina uradila. Pre ulaska u "Zadrugu" imala je određeno mišljenje o Vladimiru, s druge strane, napolju je ostao neko ko je verovao u nju, a ona ga je ostavila tek tako zato što je emotivno nezrela i brza... Ni sama ne zna šta hoće... Željna je ljubavi i nadam se da će uspeti da je pronađe.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški...

Poreklom si iz Crne Gore kao i Vladimir... Da li u tvojim emotivnim izborima učestvuje majka, kao što je to slučaj kod tvog zemljaka?

- Iz Crne Gore sam, ali moja majka ne odlučuje sa kim ću biti. Za moj život se pitam samo ja, ali moja porodica ne. Takve budalaštine u mojoj porodici ne pale. Kod nas svako živi za sebe i vodi svoju priču i smatram da je tako najbolje.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Vladimir Tomović...

Drame, svađe, optužbe i sumnje između Miljane Kulić i njenog dečka Lazara Čolića Zole rezultirali su njenim abortusom. Kako komentarišeš odluku bivše cimerke iz "Zadruge" da prekine trudnoću?

- Miljana je imala novčane uslove da izvede na put i drugo dete. Ne ide ona za džabe u taj rijaliti... Ima krov nad glavom, dobar honorar, dakle, može sutra da otvori nešto i da počne da radi. Protivnik sam abortusa u ovom slučaju. Njena majka smatra da Zola nije sposoban da bude otac, onda koji su ku*ac imali odnose bez zaštite. Zašto nisu pazili? Smatram da Lazar može da bude dobar tata jer je jedan od retkih muškaraca koji ima toliku toleranciju prema Miljani da istrpi njeno ponašanje.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Zola i Miljana...

Ističe se da je kiretaža bila neizbežan ishod zbog Miljaninog korišćenja brojnih medikamenata. Šta misliš u tom slučaju o abortusu?

- Ukoliko je u pitanju zdravstveni problem, onda opravdavam postupak.

Savo: Zola je mogao da bude dobar otac jer je jedan od retkih koji ima toleranciju prema Miljani

Hoćeš li ponovo postati regularni stanar luksuznog zdanja u Šimanovcima?

- Ušao bih u "Zadrugu" ako bi mi dali dobru novčanu ponudu. Verovatno bih pristao samo zbog novca kako bih obezbedio sebi neki stan. Velike su šanse da ću se pojaviti u Šimanocima kao gost, i to će biti uskoro.

RepublikaFoto: instagram.com/savo_perovic_je_deriste
Savo Perović...

Sa kim od aktuelnih takmičara "Zadruge" bi bio u dobrim, a sa kim u lošim odnosima?

- Družio bih se sigurno sa ljudima iz prošle sezone, sa kojima sam inače dobar, a to su Mina, Matora, Bora i Bane. Verovatno bih se družio sa Gagijem, Natalijom i Sanijem jer ih poznajem. Nikako ne bih provodio vreme sa Milošem Bojanićem, kao ni sa Saškom Karan. Od mene njih dvoje bi imali samo poštovanje, tokom ćaskanja bih im se osmehnuo... U rijalitiju najviše boli kada nemaš reakciju, a ja sam odličan u tome. Sve mogu da stavim na ignor.

Foto: youtube.com/printscreen

Spremam seksi pesmu s Lunom

Savo Perović sa prijateljicom Lunom Đogani priprema duetsku pesmu, a po rečima mladog pevača, pre Nove godine nam stiže nešto nesvakidašnje i dobro.

- Luna i ja smo uradili prvi demo, sve će biti realizovano pre Nove godine. Čekam da ona izbaci drugu pesmu na kojoj radi. Par nedelja nakon toga stiže naš duet i oboje se radujemo tome. Zvuk je skroz moderan i seksi, onako baš je za klubove i za auto. Mislim da će devojke da se pronađu u refrenu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sere mi se od Milice Kemez

Perović je jednom prilikom izjavio da mu se ne dopada ponašanje Milice Kemez, te za Rijaliti magazin otkriva da mu suštinski smetaju samo tužne i patetične priče, kao što je Miličina.

- Iskreno, ne znam ni šta je devojka pričala. Niti sam odgledao njenu ispovest, niti me zanima, a rekao sam da mi se sere od tih tužnih priča devojaka kao što je ona, lepa, mlada, zgodna... Tužne priče su suvišne i bilo kakva vrsta patetike - zaključuje Savo Perović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žile

29.10.2019 21:21

Ćuti jado jadni. Šta zna Savo šta je đevojka?

Odgovori 11 1