ŠOK! Najveća tajna rijaliti-zvezde i učesnice "Zadruge 3": Dalila krije ćerku u Švajcarskoj, četiri godine je nije videla!

Autor:

Zadruga

29.10.2019

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Zadruge 3" Dalila Dragojević 2014. godine bila je trudna, ali je, prema njenim rečima, odlučila da prekine trudnoću i navodno abortirala. Kako Rijaliti ekskluzivno saznaje, Dragojevićeva nije otišla na kiretažu, već je rodila devojčicu, koju već pet godina uspešno krije u Švajcarskoj. Dalila je 2017. godine u rijaliti "Parovi 5" priznala da je bila sa dečkom četiri godine i da je s njim ostala trudna, ali je tada navela da nije želela da mu rodi dete. Međutim, istina je sasvim drugačija, i to Dalila krije od svih, čak i od muža Dejana Dragojevića.

RepublikaFoto: RTV Pink
Dalila Dragojević

Kako za Rijaliti otkriva N. M. (identitet poznat redakciji), Dragojevićeva se sa tadašnjim dečkom preselila iz Beča, u kojem su živeli neko vreme, u Švajcarsku i tamo se porodila da bi potom ćerku ostavila i vratila se u Bosnu.

- Dalila je bila u vezi sa jednim momkom romske nacionalnosti, za koga je želela da se uda. Prvo su živeli u Bosni, a onda se ona odselila za Beč, jer je tamo čekao obećani posao, da bi on posle dva meseca otišao za njom. Kada je Dalila ostala u drugom stanju, iz Beča su otišli u Švajcarsku, gde se ona porodila. Dalila je rodila ćerku, za koju malo ko zna pošto je već godinama krije - priča N. M. i otkriva zbog čega je Dragojevićeva ostavila dete.

- Ovo je najbolnija Dalilina tema, o njoj nikada ne priča pošto ni danas ne može da se pomiri sa činjenicom da je ostavila dete i pobegla. Dalila je prošla kroz pravi pakao zato što su nakon porođaja počeli veliki problemi. Pre svega, taj dečko ju je fizički maltretirao i psihički je uništavao. Trpela je sve i svašta, a kada se najmanje nadao, pokupila je stvari i pobegla iz Švajcarske u Bosnu. Dete nije povela jer se bojala da će on zahtevati da je viđa i da će detetu namerno nauditi da bi se njoj svetio - objašnjava naš izvor i dodaje:

Poznavajući Dejana, kada sazna za to, verovatno će je prezreti i ostaviti, tvrdi N. M.

RepublikaFoto: RTV Pink
Krije od Dejana da ima dete

- Od tada se samo preko jedne žene koja joj je i pomogla da pobegne raspituje o ćerki. Kada je rešila da pobegne iz Švajcarske, tog trenutka je odlučila da nikada niko ne sazna da je rodila dete, već je svima pričala da je abortirala. Njoj nimalo nije lako. Zbog toga se odmah rasplače kada neko priča o abortusu. Mesecima je bila na terapijama kod psihologa zbog toga i od tada vuče velike traume - otkriva N. M. i dodaje:

- Boji se da će je Dejan osuditi i da će je gledati drugim očima ako mu prizna da ima ćerku, koju je ostavila, te još nije smogla snage da mu kaže. Poznavajući Dejana, kada sazna za to, verovatno će je prezreti i ostaviti. Sve bi bilo drugačije da mu je odmah rekla istinu, on bi joj čak i pomogao da dođe do ćerke, ali ona je mislila da bi to bio dodatni teret za njihov odnos jer im se u tom periodu njegova majka Biljana mešala u vezu i jedva je uspela da ga privoli sebi i urazumi da ne sluša majku, koja je ne voli.

Ona je bila u vezi sa jednim momkom romske nacionalnosti, kojem je pre pet godina rodila devojčicu, koju krije od svih, otkriva N. M.

Podsetimo, Dalila o ovoj potresnoj temi iz prošlosti pričala je pre dve godine, kada su je novinari u emisiji "Upoznajte parove" pitali zašto laže da je abortirala. Ona je i tada je pokušala da zaobiđe istinu iako se iz njenih rečenica jasno moglo uočiti veliko pokajanje.

- Ima tu istine, ali o tome ne želim da pričam. Tačno je da sam imala momka s kojim sam se zabavljala četiri godine, ali smo se razdvojili kada sam otišla za Beč da radim. Nismo mogli dugo da budemo razdvojeni, pa smo odlučili da pobegnemo za Švajcarsku. Ostalo neću komentarisati - rekla je tada Dragojevićka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalile se odrekao otac!

Dalila je više puta pričala o tužnoj porodičnoj priči. Ona je priznala da sa ocem ne razgovara otkad je se javno odrekao zbog njenog nedoličnog ponašanja. Dalili je to veoma teško palo, pa je jedno vreme svakodnevno plakala za njim. Nekoliko puta ga je javno molila da joj oprosti i da ponovo budu u dobrim odnosima, a on je tek nakon dve godine popustio i progovorio sa njom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dragojevićka: Zolo, ne daj Miljani da abortira!

Dalila je Lazara Čolića Zolu napala zbog naprasne odluke da podrži kiretažu njegove devojke Miljane Kulić, pa je tada rekla da se ona oštro protivi kiretaži.

- Ti si prevareni jer si kroz sedam dana promenio mišljenje zbog jedne priče da će tebi Marija vratiti pare. Ti posle tog razgovora menjaš svoj odgovor, puštaš devojku da ide na kiretažu, puštaš da tvoje dete bude bačeno u kantu za smeće. To je za mene nešto najgore. To dete nije napravljeno bez ljubavi - osudila je Dalila Zolu jer je podržao abortus svoje devojke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veronika Star

29.10.2019 10:42

Posto smo imali prilike da kroz ove rijalitije upoznamo Druzilu Mujic jasno je da je ovo namenski izmisljena prica! Potpisujem da nema ni promil istine.

Odgovori 10 2