Razvezao jezik: Gagi saznao za Anabelin i Andrejev razvod, pa otkrio sve o njihovim problemima!

Autor:

Zadruga

27.10.2019

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović danas je u razgovoru sa Gagijem Đoganijem u "Zadruzi" denseru ponovila ono što mu je i ćerka Luna Đogani rekla pre nekoliko nedelja, a to je da su se njegova bivša supruga Anabela Bukva i i biznismen Andrej Atijas razveli.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani

- Luna ti je to rekla u pozivu, ali ti nisi skontao. Anabela je dobro, nije pala u depresiju, prisebna je. Lep razvod su imali. Andrej lajkuje Luni slike. Nina je non-stop kod Lune - otkrila je Ermina Gagiju, koji je zatim otkrio da stvari među Anabelom i Andrejem nisu godinama funkcionisale.

- Bitno mi je da su deca dobro. To mi je bitno. Bitno je da se to na miran način rešilo. Bilo je agonije dve, tri godine, sad je to gotovo - pričao je Gagi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi i Ermina

Ermina je rekla Gagiju da se ne brine za Lunu, da ima uspešne nastupe i da joj je u vezi sa Markom lepo.

- Marko i Luna su u ljubavi teškoj, baš su divni. Luna mi je rekla da ne slušaš šta ti drugi govore - rekla je Ermina Đoganiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

28.10.2019 16:23

Gagi priča da su Anabela i Atijas dve godine u svadji. A Anabela priča da se i dalje vole ali da su se ipak razveli. Ko se voli taj se ne razvodi.

Odgovori 10 0