Ovo krije od svih: Miljana ispričala Kariću jezive detalje sa kiretaže!

Autor:

Zadruga

26.10.2019

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijaliti programa, Miljana Kulić je saznala tokom boravka u Beloj kući da je trudna sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Međutim, zbog svađa, koje je imala sa njim, njena majka, Marija Kulić, ju je posavetovala da abortira što je ona i učinila. 

Kulićeva se jutros rano vratila u Belu kuću, pa je navodno raskinula vezu sa Zolom, jer je on dobacivao Maji Marinković, dok je Miljana bila na zahvatu.

Tokom dana, Miljana je sedela sa Zolom i ostalim zadrugarima, a onda se izdvojila sa Stefanom Karićem, kako bi mu se požalila:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Stefane, mnogo su me pogodile neke stvari. Stefane, dok sam ja išla na kiretažu, dok sam krvarila, on je Maji non-stop dobacivao. Kako samo treba da se smeje, kako su joj prelepi zubi. Toliko sam se nervirala. Ja ću uskoro iz ove priče da se povučem. Mene nema ni pola u ovoj vezi, otkako sam ja sa njim. Meni treba pravi muškarac, a ne da jurim za nekim kao neko kučence - ispričala je Miljana Stefanu.

- Miksi, ti najbolje znaš - rekao je kratko Karić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ivica

26.10.2019 15:48

Htela je da kaže da je Karić pravi muškarac. Ali ona nije prava žena za njega.

Odgovori 15 0
Ana

27.10.2019 07:49

Po savetu majke Marije bacila oko na Karića. Sada će početi nabacivanje.