(VIDEO) Vlado, izvini: Gagi drhtavim glasom zamolio Tomovića za oproštaj!

Autor:

Zadruga

26.10.2019

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protekle dane u "Zadruzi" obeležili su, između ostalog, žestoke svađe između Gagija Đoganija i Vladimira Tomovića. Tomović je sinoć nominovao Gagija za izbacivanje, pri tom mu zapretivši da će trpeti ozbilje posledice zato što mu je u negativnom kontekstu pominjao porodicu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani

Mlađan Jovanović je tokom "Igre istine" dao Gagiju priliku da se izjasni o ovoj situaciji, a potom je usledio Gagijev duži govor, tokom kojeg se on izvinio Vladimiru.

- Znamo Vladin stav, čuo sam od nekih ljudi da si se pokajao zbog onih reči. Ti si mi jako drag, želim da ti pružim priliku da kažeš svoje mišljenje Vladi - rekao je Mlađan.

- Pre nego što sam ušao u rijaliti, rekao sam sebi da neću dozvoliti sebi da psujem, da budem ono što ne treba da budem. Što se tiče Vlade, ja njega poštujem, korektan odnos imam sa njim. Čak i pre "Zadruge", bio je prijatno iznenađen, što je meni drago. Što se tiče toga što se desilo, preći ću odmah na stvar koja me već dva dana muči, to što sam rekao vezano za porodicu. Nisam ga opsovao, ni uvredio, hteo sam samo da kažem da bi trebalo da me razume, da on nema porodicu i da ne može da me razume, razumeće me kada se bude ostvario kao roditelj. U tom kontekstu, čist nesporazum je bio. Kajem se zbog toga, od sutra ću se promeniti, prvenstveno zbog sebe, pa zbog porodice. Mi se malo gubimo u ovim situacijama, moramo da izbegavamo takve situacije. Ne znam šta drugo da kažem. Ja nemam roditelje, roditelji su svetinja, nisam išao na to, znam da mu je tata skoro otišao. Nisam išao ciljano na to, nego sam dao primer da bi me razumeo. Mislio sam na decu - ispičao je Gagi, pa nastavio:

- Ja i dan danas ne pričam sa bivšom ženom zbog rijalitija, ušao sam ovde, šta znam, tu sam gde sam.Sa tim izlaganjima koje ste danas dali, hvala vam puno. Voleo bih da se to smiri, ako može da se desi, ako ne, idemo dalje. Takav sam, tog sam temperamenta. Rekla mi je Luna da se ne pecam, da sednem ako mi neko kaže ružnu reč, tako reaguje. Potrudiću se da budem drugačiji. Naravno da su neizbežni sukobi, mora da postoji samokontrola. Ja imam problem sa tim, ti imaš problem sa tim, Vlado. Mi ćemo ovde biti deset meseci. Apelovao bih da napravimo kompromise i balans. Ne moramo da pričamo mesec dana, ali da se smiri tenzija. To je jedan odvratan osećaj. Ja sam veliki protivnik psovanja porodica. Nisam ništa loše mislio. Izvini - nadovezao se Đogani, dok je Tomović sve vreme ćutao i slušao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žika

26.10.2019 10:36

Treba prastati.