Potresne scene pred Kliničkim centrom u Nišu: Miljana Kulić stigla na abortus, ne može da se smiri!

Autor: Blic

Zadruga

25.10.2019

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga 3" Miljana Kulić nešto posle 12 časova stigla je u Klinički centar Niš, vidno uznemirena, kako bi uradila zakazani abortus.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Miljana Kulić...

Miljana je bila uznemirena i uplakana, a nakon što se javila na šalteru, izašla je u dvorište kako bi popušila cigaretu i pokušala da se smiri.

Miljana je kiretažu trebalo da uradi prošle nedelje, ali je zbog bronhitisa koji je imala intervencija odložena. Danas je, međutim, u ranim jutarnjim satima u suzama izašla iz Bele kuće kako bi otišla u bolnicu.

Iako je od njenog izaska iz "Zadruge" pa do trenutka kada je stigla u Klinički centar prošlo više od pet sati, Miljana i dalje ne može da zadrži suze.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Zola i Miljana...

Ona je prethodnih dana često govorila kako joj je teško zbog toga što će prekinuti trudnoću, ali da ipak ne odustaje od svoje odluke. Njen izabranik Lazar Čolić Zola, sa kojim je, kako tvrdi, začela dete, bio je protiv toga, dok ju je majka Marija Kulić podržala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aga

25.10.2019 13:17

Da li treba i mi da se potresamo a svi sumnjaju u njenu trudnoću?

Odgovori 10 1
Mirka

25.10.2019 20:46

@Aga - Jadan ne bio !