(VIDEO) Dragana Mitar i Olja Bajrami napravile pometnju na Sajmu medija ispred štanda Srpskog Telegrafa: Rijaliti zvezde progovorile o ulasku u "Zadrugu 3"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štand portala "Srpski Telegraf" na Sajmu medija pod nazivom "Media Market" posetile su bivše učesnice "Zadruge", Dragana Mitar i Olja Bajrami, koje su u poslednje vreme nerazdvojne.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Olja i Dragana...

Ispred štanda našeg lista stvorio se ogroman red, kada su posetioci ugledali ove dve atraktivne dame, koje izazivaju pažnju gde god da se pojave.

Naše rijaliti zvezde komentarisale su udarne vesti dana, među kojima se našla i afera Luke Jovića sa manekenkom Sofijom Milošević:

- Anđela je jedna jako pametna devojka i naša je drugarica, sve najbolje za nju. Ona trenutno prolazi kroz pakao što se tiče njenog muža i malog deteta - izjavila je Olja.

S druge strane Dragana nam je otkrila da ćemo je od decembra ponovo gledati u najpopularnijem rijalitiju na našim prostorima "Zadruga", te očekujemo da će ovog puta kao slobodna žena pomutiti razum jačem polu i napraviti šou za pamćenje. Dragana nam je pored toga otkrila kako se nosi na novinskim natpisima: 

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Olja i Dragana...

- Bolje da ništa ne čitam, jer me samo glava boli, mada sam sada već oguglala pa više ništa i ne čitam. Svaki dan se nešto začudim i slatko se nasmejem, za sada je sve to okej, kada mi nešto zasmeta pobunim se, ali sam postala flegmatična - izjavila je Dragana.

O čemu su još Olja i Dragana pričale pogledajte u sledećem videu:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading