Ova žena dobila je otkaz zbog Maje Marinković: Zadrugarku napala zbog Miljkovića, ali se opasno opekla!

Autor:

Zadruga

21.10.2019

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Maja Marinković sinoć je ušla u "Zadrugu 3", a njen ulazak je obradovao Miljanu Kulić za koju su svi smatrali da će ući u sukob sa njom jer ju je Lazar Čolić Zola muvao letos.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Maja...

Ipak, oni su rešili nesuglasice pa je Maja nastavila da se upoznaje sa ostalim zadrugarima koje u Beloj kući prvi put vidi, ali i sumira utiske sa starim cimerima. Boru Santanu je zanimalo kako je narod reagovao na nju posle druge sezone. Ona je na njegovo iznenađenje rekla da je imala neprijatnu situaciju sa ženom koja podržava Marka Miljkovića.

- Napala me je jedna žena, kad sam bila na Kopaoniku. Ja došla u taj smeštaj i žena na recepciji mi kaže da ja nisam ovde dobrodošla i da treba da idem kući, da je Marko njihov, da je Luna dobro dete. Ja ono u šoku joj rekla da je rijaliti završen i da me ostavi na miru - rekla je Maja pa nastavila:

- Posle ja to rekla mojoj mami i ona pozvala direktora tog smeštaja. Ta žena je dobila otkaz. Mislim, nije moja želja bila da ona ostane bez posla, nego da joj se ukaže na ponašanje - govorila je Marinkovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading