Sara Reljić za Republiku raskrinkala Boru Santanu: Krije da ga Romi ne vole, a zbog jedne stvari će završiti na sudu!

Autor:

Zadruga

20.10.2019

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sara Reljić i dalje uživa u popularnosti koja datira od njenog učešća u prvoj sezoni Zadruge i zduzšno je u uz svog rođenog brata Filipa koji je ovogodišnji učesnik u ovom rijaliti šou programu. Pevačica je otvoreno za Republiku.rs ispričala kako gleda na bratovljevo učešće ali i otkrila da li će sa Borom Santanom završiti na sudu.

RepublikaFoto: www.instagram.com/sara_reljic.1
Sara Reljić

Ove godine boje njene porodice u rijalitiju brani njen brat Filip, tatu majstor, koji se već "pokačio" sa nekim zadrugarima, ali ona je zbog toga i te kako ponosna na njega.

- Sviđa mi se kako se moj brat ponaša u Zadruzi, staloženiji je nego ja, samim tim i psihički stalniji od mene, pretpostavljam. Ne reaguje na razne provokacije vezano za mene, dovoljno pozanje sestru da zna da su to gluposti, tako da mi je drago da se nije iznervirao na propale pokušaje Janjuša i Bore Santane da se iznervira - rekla je Sara, koja je šokirala ponašanjem bivšeg cimera iz rijalitija Bore Santane, koji je je pre nekoliko dana žestoko izvređao Filipa, ali i njenu porodicu.

RepublikaFoto: RTV Pink, S. Kojić
Filip Reljić

- Njegova postavka mozga je za žaljenje, misli da je jedino zanimljiv na neki glup i destruktivan način, na način gde će nekoga da izvređa, na način na koji će nekome nešto da uništi i svojim ponašanjem je doprineo tome i da ga njegov narod ne voli. Ubila ga je sujeta, zato što Romi vole više vole mene, nego njega, te sve to ne može da drži u sebi, te mora mom bratu da nabije na nos - istakla je Sara za Republiku.rs.

Iako je Sarina i Filipova tetka odlučila da tuži Boru Santanu zbog žestokih uvreda i psovki, Reljićeva to neće učiniti.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Bora Santana

- Tetka će pokrenuti tužbu, a meni su pola familije pravnici, tako da mene ništa ne bi koštalo da pokrenem tu tužbu, ali ja za te stvari nemam vremena - kazala je Sara.

Sarina bivša cimerka, Jelena Krunić, bila je u vezi sa Reljićkinim bratom u Zadruzi, a njoj i nije bilo baš drago zbog toga. Krunićeva je nedavno diskvalifikovana jer je udarila Taru Simov i izjavila kako je Filip bio jedina svetla tačka njenog učešća. Mnogima je ovo zvučalo kao da će Jelena i Filip dati sebi novu šansu, ali Sara misli da ništa nema od te ljubavi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena i Filip

- Nije me iznenadilo to što je Jelena izjavila da je Filip jedina njena svetla tačka u Zadruzi, jer on je i meni oslonac za mnoge stvari i ne samo meni, već i njegovim prijateljima. On je mnogo lojalan i odan i sve ljude oko sebe diže iz lošeg raspoloženja. Drago mi je da ona ima lepo mišljenje o njemu i sigurna sam da i on, posle svega, ima lepo mišljenje o njoj, ali mislim da oni nisu jedno za drugo - bila je izričita Sara i dodala da se ne meša u bratovljev izbor partnera.

Dalila je takođe imala okršaj sa Sarinim bratom, nakon čega se Reljićeva oglasila na Instagramu i brutalno prozvalala pobednicu Parova, a iako se "slegla prašina", pevačica i dalje ima loše mišljenje o Dragojevićevoj.

RepublikaFoto: youtube.com/ Sara Reljic
Sara Reljić

- Nisam promenila mišljenje o Dalili. Njeni fanovi mi šalju moj lažni intervju, sa porukom, "A ona je ispala dobra prema tvom bratu i tešila ga". Ona njega uopšte nije tešila, to su stari rijaliti igrači koji se zaslađuju tuđom nesrećom, tešila je Jelenu, a onda je otišla da ismejava njen "umetnički potez" nad Filipovim grafitom. Ona gleda samo sebe i dalje mislim da niej dobar čovek - rekla je Reljićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
psihijatar

20.10.2019 22:11

Nije džabe u narodu izraz...ciganisanje... SaTana je umišljen da je neko i nešto, a u stvari niko i ništa, jadnik, gde on radi i peva kad nema veze? Previše sujetan i namćor, pa ko da ga voli?????

Odgovori 13 0