(VIDEO) OBJAVLJEN SNIMAK ZOLINOG POLIGRAFA: Evo kako je uspeo da prevari detektor laži!

Autor:

Zadruga

09.10.2019

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u Zadruzi emitovan dugo najavljivani "Trenutak istine sa Zolom", koji je prekinut jer su se i Miljana i on previše uzrujali.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola...

Trudna Kulićeva je tokom emitovanja Zolinog poligrafskog ispitivanja popila dva bromazepama od 3 miligrama i propranolol, a Zola se rasplakao kao malo dete, te je produkcija odložila ostatak emitovanja za večeras.

Ova emisija je gledaoce sinoć držala prikovane za TV ekrane, a mnogi su na svu Zolinu muku još i zbijali šale, a jedna od najurnebesnijih je scena iz serije "Simpsonovi", na kojoj je Homer Simpson na poligrafskom ispitivanju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lazar Čolić Zola...

U sceni ispitivač saopštava Homeru kako će izgledati poligraf i na kraju ga pita da li je razumeo ono što mu je objasnila, a kada je odgovorio da jeste, poligraf je eksplodirao.

S obzirom na to da je Homer Simpson poznat kao neko ko nema baš visoku inteligenciju, oni koji su Zolu uporedili s njim, očito su aludirali na to da ni on nije preterano pametan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

09.10.2019 09:03

Prevarili su njega sa lažnim poligrafom ili lažnim odgovorima poligrafa.

Odgovori 15 0