(VIDEO) Iva i Vladimir uživali jedno u drugom celo jutro: Nova ljubav na pomolu?!

Autor:

Zadruga

08.10.2019

12:24 >> 12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok su pojedini zadrugari svoje slobodno vreme iskoristili kako bi obavili prve jutarnje rituale i ujedno popili kafu uz razgovor i komentarisanje aktuelnih dešavanja u Beloj kući, pojedini učesnici posvetili su se svom zdravlju i uradili nešto što bi trebalo da motiviše mnoge da razmisle o rekreaciji.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Iva Grgurić i Vladimir Tomović uživaju..

Tako su Iva Grgurić i Vladimir Tomović počeli sa trčanjem po dvorištu, a onda su radili sklekove i trbušnjake i tako inspirisali jedno drugo da nastave da održavaju vitku liniju.

Kako je poznato da uslovi za život u zatvorenom prostoru drugačiji nego u spoljnom svetu, njih dvoje se trude da regulišu ishranu kad god su u mogućnosti. Međutim, svesni su da je neophodno i održavanje kondicije, pogotovo onima koji su godinama u treningu.

Mina Vrbaški se ni na trenutak ne odvaja od svog omiljenog učesnika, ali ovoga puta se nije našla u njegovoj blizini, a postoji verovatnoća da joj se nimalo neće dopasti to što postoji mogućnost da se njih dvoje na ovaj način dodatno zbliže.

Kakva će biti njena reakcija, ali i Stefana Karića kada ovo vide, preostaje da vidimo.

Detaljno o ovome pogledajte u nastavku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ema

08.10.2019 14:15

Kakva ljubav? Danas jedna, juče druga.

Odgovori 12 0