Mirko rasturio Anabelin i Gagijev brak: Evo zbog čega Đogani mrzi Gavrića!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Gavrić jedan je od krivaca što je pukao brak Anabele Atijas i Gagija Đoganija!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/e-stock agency
Mirko je Anabelin najbolji drug

Pevač i aktuelni zadrugar bio je najbolji prijatelj Lunine mame, njen saveznik i savetodavac tih dvehiljaditih godina, kada je njen brak i zapao u krizu. Umesto da je kao pravi drugar i skoro pa kao član porodice savetuje da sačuva brak, on ju je huškao da šutne Gagija i nastavi sama jer bi kao solo pevačica mnogo više profitirala.

- Gagi ne može očima da vidi Mirka kada se seti koliko je on zaslužan za raspad njegovog braka. On i Anabela su sada već davne 2007. godine snimili album "Osmi smrtni greh", koji je užasno prošao kod publike. Naime, Mirko je tada umešao prste u celu izradu pesama, imidža i svega ostalog, a Anabela mu je slepo verovala, dok se Gagi protivio svim tim stvarima. On nije imao pravo glasa jer je njegova tadašnja žena želela da veruje svom najboljem drugaru. Mirko je čak ubedio Anabelu da je opasna pevačica i da ona treba da peva sve pesme, a ne Marija Mihajlović, kao što je bilo na prethodnim albumima. Otišao je toliko daleko da je uspeo da ih obrlati da na album uvrste i duet sa njim "Još ću te voleti", u kome on peva većinski deo pesme. Gagi je kipeo od besa i svađao se sa Anabelom zbog Mirka: "Šta će ti ta budala za druga, je l' vidiš da nas tera u propast? Napravio je od tebe potrčka, budalu koja ga sve sluša. Teško njemu kad ja poludim", rekao je Gagi tokom jedne svađe sa Anabelom - kaže naš izvor koji dalje navodi:

Ti si lepa, mlada još uvek, ti vodiš celu priču. Ne čupaj ga više iz mrtvih. Počni sama, nađi bogatog čoveka, ja ću ti ga naći, pričao je Gavrić Anabeli

RepublikaFoto: Prntscrin
Nagovarao Anabelu da ostavi Gagija

- Kada je Mirko saznao kakvo mišljenje Gagi ima o njemu, poludeo je, tek tada je počeo da vrši pritisak na Anabelu da promeni život iz korena i kaže zbogom Đoganijevima.

"Anabela, lutko, da li si normalna? Šta će ti taj narkos da te sroza zajedno sa sobom? Je l' vidiš da mu je droga popila mozak i da ne zna ništa. Ti si lepa, mlada još uvek, ti vodiš celu priču. Ne čupaj ga više iz mrtvih, počni sama. Nađi bogatog čoveka, ja ću ti ga naći, samo se dozovi pameti", savetovao je Mirko svoju drugaricu. Anabela je dugo oklevala, nije želela da sluša šta Gavrić priča. Nije želela da veruje da je sve to istina. Volela je Gagija na neki način, bilo joj ga je žao. Ipak, 2009. ona je odlučila da stavi tačku na dugogodišnji brak sa Gagijem i krene dalje sama. Mirko je bio presrećan što ga je drugarica poslušala i što je šutnula Đoganija. Gagi ovo nikada nije oprostio Mirku, a čeka se samo momenat kada će ga napasti pred kamerama i reći mu sve što misli o njemu kao čoveku - završava naš dobro upućen izvor, dok Anabela nije odgovarala na naše pozive i poruke povodom svega ovoga. Anabela Atijas i Gagi Gazmen Đogani razveli su se u aprilu 2009. godine.

Foto: printscreen/instagram.com/miracoofficial

Mirka varala žena Gaga!

Mirko Gavrić stavio je ove godine tačku na brak sa pevačicom Draganom Gagom Rakčević.

Kako je kasnije izjavio, njegova žena, za koju bi ruku stavio u vatru i dao joj bubreg, prevarila ga je sa nekoliko muškaraca, među kojima su bili i neki pevači. On za sada ćuti o tome, ali pitanje je dana kada će otvoriti dušu i progovoriti o Gaginim prevarama.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ, RTV Pink

Mirko odrađuje dug od 50.000 evra!

Mirko Gavrić je bio učesnik "Zadruge 2", ali je već na samom početku napustio rijaliti, zbog čega je dobio kaznu od 50.000 evra.

Kako saznajemo, on je pristao da bude učesnik "Zadruge 3" kako bi odradio dug koji duguje produkciji Pinka zbog toga što je prošle sezone prekršio ugovor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vojo

08.10.2019 11:00

Mirko Gavrić rasturio brak Anabele i Gagija, ali nije hteo da je oženi.

Odgovori 13 1
jelena

08.10.2019 11:31

Večiti švaleri Gavrić i Anabela.

Odgovori 13 1