Rebeka otkrila detalje burnog života Ive Grgurić: "Slali su joj MOETE,najveća želja joj je da postane pevačica!"

Autor: pink.rs

Zadruga

08.10.2019

09:21 >> 09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica "Zadruge 2" Rebeka Popović našla se u žiži interesovanja kada je u Beloj kući počela da kruži priča o njenom navodnom letnjem druženju sa učesnicom Ivom Grgurić, koja je od samog starta iznosila skandalozne detalje iz svog privatnog životna.

RepublikaFoto: Prntscrin
Rebeka Popović..

Naime, u jednoj od emisija Grgurićka je izjavila da poznaje Rebeku sa tvrdnjom da je ona bila prisutna u momentima kada joj je Suad Keserović Suki poslao šampanjac. Popovićeva je zbog toga naišla na osudu javnosti, a zbog toga što smatra da joj se na taj način ruši ugled i reputacija odlučila je da se oglasi za Pink.rs i prizna šta se krije iza njihovog poznanstva.

- Ne znam šta se dešava, dnevno dobijam milion poruka na konto mog navodnog druženja sa Ivom. Nisam želela da dajem izjave, ali moram da stanem na put glasinama da smo nas dve drugarice. Nismo! Ona je meni prišla letos u Zrću, rekla mi je da želi da uđe u "Zadrugu", jer hoće da postane pevačica. Ništa spektakularno, tražila mi je savet šta da radi i kako da se ponaša. Ne znam ništa o njenom životu, niti poznajem njenog dečka tajkuna, a ni Sukija o kom se pričalo, znam ga samo iz priče, a i videla sam kad joj je poslao Moet, to je bilo tada kada mi je prišla da me upozna. Koliko ja znam, u Zrću je bila sa nekim dečkom i ekipom, nije radila nikakav posao... A pre toga mi je rekla kako više nema dečka, pa pošto više nema nikakvih obaveza, volela bi da se oproba u rijalitiju - rekla je Rebeka.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Iva Grgurić..

- Ona je meni ovako baš bila prijatna, okej cura, videle smo se par puta na kafi i to je cela priča. Smeta mi što me povezuju sa njom i tako na tu temu, nisam u tom fazonu i ne znam zašto me je uopšte spominjala - rekla je za kraj Popovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojke

08.10.2019 11:04

Pa zašto ne peva ili ne pevuši? Ko joj brani?