Karić bez dlake na jeziku o Jeleni Pešić:"Ona vrlo dobro zna zašto je u rijalitiju, a pritom i voli oženjene čike"!

Autor:

Zadruga

08.10.2019

07:51 >> 07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena je otvorila dušu i priznala Marku Janjuševiću Janjušu da ne želi više da bude deo priče sa Karićem. Takođe, rekla je da njihova veza u spoljašnjem svetu nije bila ozbiljna i da tu nije bilo puno emocija.

RepublikaFoto: www.instagram.com
Osman Karić

Međutim, kada je ovo čuo Stefanov otac, Osman Karić, nije bio zadovoljan ovom njenom izjavom. Odlučio je da joj uputi poruku putem svog Instagram profila.

- Jelena Pešić je devojka koja može samo Stefanu da se zahvali što je trenutno u rijalitiju, to zna ona, a i ja. Jelena Pešić je priznala Janjušu da je bila u kratkoj vezi sa Stefanom bez emocija, što znači da se s*ksala sa njim iz hira ili ti zadovoljstva, sad se ograđuje kako voli starije limarije, zrelije već ostvarene delije, 40 godine i više. Pretpostavljam oženjene čike što po kolima kače porodične slike, Stefan kaže nije zreo, radio je šta je hteo, hoće ona Tomovića Vladu, da je ljubi ispod drveta u hladu. Da joj peva serenadu, zato grupe 'Jelena / Stefan' izbrišite ovo 'Stefan' pa nastavite svoju borbu za vašu vam dragu i poštenu Jelenu, hvala. P.S. Sad mogu u miru da vratim kvake koje sam poskidao po kući - napisao je Osman.

Podsetimo, da se Jelena uplašila video-materijala kada je tokom igre "Masne fote" morala da stavi kvaku od vrata u usta, pa ju je Osman potkačio i za to.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Jelena Pešić..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading