Miljana šokirala priznanjem: Sestra Ivana Marinkovića ostavlja sve što ima malom Željku!

Autor:

Zadruga

07.10.2019

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ispričala je Zoli i Janjušu da ju je najskorije pred ulazak sestra Ivana Marinkovića zvala telefonom. Teodora je plakala i pričala o bratu Ivanu sve najgore, pa napominjala kako bratancu želi da ostavi sve što bude imala. Potresna priča Janjuša je mnogo potresla, a Zolu navela da progovori o svojoj porodičnoj situaciji i lošem odnosu sa ocem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić, Zola i Janjuš..

- U 2, 3 ujutru. Miljana, ja tebe mnogo voim! Moj brat je idiot, ološ, klošar, ti ne znaš šta mi je rekao!" počela je Miljana.

- Teodora, zašto mene zoveš, šta ja imam s tvojim bratom? - Pa da ti kažem, apsolutno sve što se bude vodilo na mene, ja ostavljam Željku! Ne što se bude vodilo... Sve što imam, ostavljam Željku - ispravila se Miljana, citirajući Teodorine reči.

- Teodora, nema potrebe, Željko sve ima - odgovorila je njoj u razgovoru, ali Teodora je insistirala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić, Zola i Janjuš..

Zola i Janjuš sve vreme su je ćutke slušali. Ona je tada istakla da Teodora živi u Beogradu, te da su Ivanu i njoj umrla oba roditelja. Bebu Željka nikada nije videla, ali ju je Miljana uvek zvala da dođe da ga vidi kad god može i želi. Do sada, samo ju je zvala i plakala.

- Ja nemam broj Ivana Marinkovića! Prošle godine sam ga izbrisala. Obično pamtim brojeve, ali njegovog se ne sećam- dodala je Miljana.

U nastavku video priloga pogledajte šta je Miljana još sve ispričala, pa se dotakla i svog rođenog oca!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suzana

07.10.2019 14:04

Lepo od Željkove tetke. Neka napiše testament i jedan primerak neka odnese Miljani.