(VIDEO) Dejan Dragojević zgrožen postupkom zadrugara: Ja sam u šoku da je nekome palo na pamet da uradi ovo, bolesnici!

Autor:

Zadruga

07.10.2019

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević i Dalila Dragojević uložili su mnogo vremena i truda kako bi oduševili prodavačicu u zalagaonici, pa su napravili kućiću u radionici kako bi je prodali za novac koji bi zadovoljio sve njihove potrebe u Zadruzi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dejan Dragojević u šoku..

Međutim, niko nije očekivao da je neko od učesnika bio dovoljno hrabar da je polomi i upropasti. Dejan je bio zgrožen prizorom koji je zatekao u radionici, a otišao je sa namerom da nastavi sa ulepšavanjem.

On je tu kućiću odmah doneo u Belu kuću kako bi Dalili pokazao kako je završio predmet u koji su oni mnogo ulagali, a ona nije mogla da sakrije razočaranje i bes.

-Saznaće se ko je uradio, ne znam kakav klošar moraš biti da ovo polomiš! Ovo je mogao samo neki muškarac - rekla je Dalila.

Reći ću sve u emisiji, ovo je užasno, kakvi bolesnici. Ja sam u šoku da je nekome palo na pamet da uradi ovo - rekao je Dejan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dalila Dragojević..

Tara Simov nije mogla da veruje šta vidi, pa je morala da prizna Dejanu šta ju je Miloš pitao pre nego da se ovo dogodilo.

- Miloš Bojanić me pitao da li se snima ako se nešto ukrade ili pokvari. Pitao me da li puštaju klipove - rekla je Tara.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sava

07.10.2019 11:16

Treba sprečavati kradje i uništavanje stvari, pošto se sve snima.

Odgovori 10 0