Zola odlepio: Sinoć ušao u Zadrugu, a Miljana mu tražila pare, neće verovati koliki iznos je u pitanju!

Autor:

Zadruga

06.10.2019

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola, nakon što je ušao u "Zadrugu 3" zajedno sa Jovanom Tomić Matorom, odlučio je da razgovara sa Miljanom Kulić sa kojom očekuje uskoro da dobije dete.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zola i Miljana

Oni su razgovarali u dvorištu, a tom prilikom Miljana je želela da čuje od Zole da je spreman da izdvoji deo svog honorara za dete.

 

Miljana je ovom prilikom govorila kako je izgubila poverenje u Zolu i da je to razlog zbog čega je odlučila da traži 85 posto Zolinog honorara za njihovo dete.

- 85 odsto za dete, može? Želim poverenje da steknem, ja sam ga izgubila. Ti znaš koje su potrebe za dete? Ne znaš! Ja nemam poverenja u tebe! Da li može 85 odsto honorara za dete? Ne može? To je to, znala sam da neće moći! Sad i nisam srećna što te vidim! - govorila je Miljana, a Zola je burno reagovao.

- Vidim kao da ti je krivo što sam došao, šta ti je? Kako takav ružan pristup imaš? Može i 100 odsto za moje dete! Za koga će ići, ako ne za moje dete? Ne može tako, ne može mene niko da ucenjuje! - pričao je Zola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

06.10.2019 12:01

Money, money, money. Must be funny, In the rich man's world. (Паре, паре, паре. Мора да је смешно, у свету богаташа).