Zadrugari hitno poleteli ka njemu: Gagi u pola noći plakao zbog Anabele!

Autor:

Zadruga

05.10.2019

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani rasplakao se u rijalitiju "Zadruga" kada se setio svoje bivše supruge Anabele, koja se inače nedavno razvela od Andreja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi u suzama

Tokom razgovora sa Natalijom i Sanijem. Naime, denser se pred zoru setio svoje ćerke Nine, ali i perioda kada je bio u braku sa pevačicom, zbog čega su suze tekle kao reka.

- Razmišljam o Nini, ja se brinem o tome. Što se tiče Anabele, Anabela i ja nećemo nikada da budemo zajedno, ona je majka moje dece i ja ću nju uvek da poštujem. Vi ne znate kakva je to ljubav bila! Ne mogu ništa loše da mislim i da joj poželim. Niti ona meni! Zbog Nine mi je sada. Samo da znam da je Nina okej. Zbog Nine mi je najviše! Nina je navikla mene da pozove i kaže: "Tata, gde si, kako si", teško joj je ovo palo, a najmlađa je. Dve godine sam uz nju bio. Ja sam joj objasnio da idem da zaradim novac. Dve godine je, razumeš - kroz suze je pričao Gagi.

RepublikaFoto: instagram.com/anabelci
Anabela Atijas

Natalija je nežnim rečima pokušaa da umiri Gagija kome nikako nije bilo svejedno.

- Pa dobro, tamo je Anabela, nemoj da se sekiraš toliko. Nisu same. Meni dete samo, znaš kako je meni? Ja sada razmišljam da li je platio račune, da li je dobro, da li je kod kuće sve okej. Boli me glava. Znaš koji pritisak? Nemoj da se opterećuješ! Biće sve okej. Dobro je, ne sekiraj se! Nemoj da plačeš, biće sve okej. Nemoj da plačeš! Gagi, nemoj sada da se opterećuješ sa tim. Nemoj da se brineš! Super si stvarno. Sada si mi malo pao, ali razumem te - govorila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zmaj

05.10.2019 10:20

Plakao zbog ćerke Blankice a ne zbog Anabele.

Odgovori 12 0
Gorana

05.10.2019 15:38

Nije plakao ,kad mu je maloletna starija cerka ,zivela sama a potom kod Cece,tada nisu plakali ni mama ni tata!Bavili su se sobom,mamita lovila buduceg muza,biznismena a sad sebe ,naziva majkom .kraljicom!