VELIKI POVRATAK RIJALITI BOMBE! Dragana Mitar EKSKLUZIVNO za Republiku: U Zadrugu ulazim kao slobodna žena da pomrsim Tomoviću konce!

Autor: A. A. - D. N.

Zadruga

06.10.2019

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najatraktivnijih učesnica prethodne sezone rijaliti šou programa "Zadruge", svakako je bivša modelsica Dragana Mitar. Ona je nesumnjivo privikla ogromnu pažnju javnosti, kako svojim izgledom, tako i burnim ljubavnim životom. Ekskluzivno za portal Republika.rs, Dragana je otkrila da će se za dva meseca opet naći u ovom rijalitiju kao učesnik.

Foto: instagram.com
Dragana Mitar

Da li pratiš novu sezonu Zadruge i ko ti je od učesnika simpatičan, a ko ne?

- Zadrugu pratim, a što se tiče učesnika podržavam Marka Đedovića, sa kojim se inače družim privatno, kao i Lepog Miću, tako da bih, eto, njih izdvojila. Gledam ove devojke koje se nalaze prvi put u rijalitiju, mogu reći da su mi se više sviđale u prethodnoj sezoni. Nemam ništa protiv njih, ponašanje Tare Simov mi se ne dopada, mislim da treba da ostane dama, takvo ponašanje ne ide uz ženu.

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mitar
Dragana je već bila u prošloj sezoni Zadruge i stekla epitet velike zavodnice

Kako komentarišeš učešće Vladimira Tomovića u "Zadruzi"?

- On je dečko koji se igra sa tamo tim devojkama, ja to sebi nikada ne bih dozvolila, zato što je to poniženje za svaku ženu. Ne volim te Napoleone i muškarce koji se tako ophode. On deluje kao da je nesalomiv, sve dok se ne pojavi neka koja će slomiti njega. On je zapravo naporan, tvrdoglav i sve mora da bude po njegovom, dosta je implusivan, burno reaguje u nekim situacijama i zadrt je i navalentan, ja ne volim takve muškarce. Nije mi jasan konflikt njega i Lepog Miće, jer su oni u okej odnosima napolju.

Da li postoji mogućnost da ponovo uđeš u "Zadrugu"?

- Postoji, i to će se dogoditi kroz dva meseca. Ulazim da pomrsim konce - ja sam sada slobodna žena, sada se razvodim i definitivno ću ući u punom sjaju.

Dopada li ti se neko od muških učesnika?

- Nema neki moj tip muškarca, svi su nekako detinjasti. Moj ukus ćete videti unutra, neću ništa za sada da otkrivam.

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Sa Sinišom je nakon izlaska iz rijalitija imala baš težak životni period

Draganu smo pitali i kako se oseća sada nakon svega što je prošla sa svojim bivšim mužem Sinišom Dragutinovićem, o čemu je Republika već pisala (pročitajte OVDE).

Kakav je sada tvoj život, posle svega što si prošla sa Sinišom? Da li ste u kontaktu?

- Nemamo nikakvu komunikaciju, a dete je kod mene, Siniša može da ga viđa svake srede, kao i svaki drugi vikend. Sve u svemu, jedva čekam da se razvedem i onda se završava sve. Trebalo je da se razvedem još pre dve godine, žao mi je što nisam. Kada je trebalo, nećkala sam se jer me je molio i preklinjao da ostanem. Verujem da će ovo sada biti novi život za mene - zaključila je Dragana Mitar.

Podsetimo, Dragana je nakon izlaska iz Zadruge prošle sezone imala jako loš odnos sa mužem Sinišom, koji ju je u toku njenog boravka u rijalitiju prevario sa drugom ženom. Ona je ubrzo po izlasku pokrenula brakorazvodnu parnicu zbog fizičkog i psihičkog zlostavljanja koje je tada trpela od njega, zbog čega je on dobio zabranu prilaska. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mišo

06.10.2019 20:32

A za sina je baš nije briga. Dete pošlo u prvi razred i treba mu pomoć majke.

Odgovori 14 0
Veronika Star

07.10.2019 04:45

Kakva bomba, dno dna od zene. Jad i cemer od majke.....

Odgovori 12 0
Vido

07.10.2019 08:25

Kakva bomba. Obična sponzoruša. Rasturila Siniši brak. Deca ostala bez oca. Udala se za Sinišu pa skitala i provodila se po kafanama. Neverna, našla još nekoliko sponzora. Rodila dete pa dala babi i dedi da ga odgajaju. Nikada nije ništa radila u kući, niti je ikada ručak spremila. Sada opet ostavlja dete i odlazi u rijaliti. Neradnica.

Odgovori 11 0