MORBIDNO! Zadrugar se udvarao životinji! Filip: Krljao sam se sa kravom, nabila mi je jezik u usta!

Autor:

Zadruga

05.10.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-učesnik Filip Đukić šokirao je celu naciju kada je u "Zadruzi 3" otišao do štale, gde borave domaće životinje u Imaginarijumu, prišao kravi i počeo da joj se udvara. Da stvar bude još gora, zadrugar se nije zaustavio na deljenju komplimenata, već je i poljubio životinju u usta.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Filip Đukić...

Naime, Filip je mislio da će biti duhovit, te je osmislio morbidan način da dođe do kadra. Došao je do krave u štali i počeo da joj se obraća kao devojci koju želi da smuva. Zadrugari oko njega nisu mogli da veruju šta vide i čuju, a Đukić se sve više unosio životinji u lice, da bi na kraju pao i poljubac.

- Gde si, mala? Nisam mogao da ne primetim tvoje prelepe uši. A ti odmah hoćeš da se krljamo? Možemo da odemo na koncert. Ko ti radi nokte? Dođi nešto da ti šapnem - govorio je Ðukić.

Dok su se pojedini zadrugari smejali, drugi su bili u potpunom šoku. Nakon ovakvih bizarnih reči, upućenih životinji, Filip je nastavio dalje, dok su mu ostali dobacivali na koji način brže da je smuva.

- Uradi nešto konkretno, hajde, pokaži šta znaš - rekla je Iva.

- Ako ne budeš bolji, i krava će se poljubiti sa mnom prva, kao i sve devojke što sam ti preoteo - rekao je Tomović, nakon čega je pao poljubac između krave i Đukića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip i krava...

- Brate, nabila mi je jezik usta. Krljao sam se sa kravom - rekao je Filip, a Janjuš je na to dodao:

- Smuvao je kravu! Bravo, ovo ti je bilo najbrže muvanje.

 Psiholog: Čovek koji nije nastran ne može da dođe do takve ideje. On ima impulse prema domaćim životinjama

Iz gomile zadrugara koji su uglavnom podržavali Filipa, čuo se i Nikola Orozović, koji je bio šokiran.

- Fuj, Filipe, kako si mogao da je poljubiš? Krava je u govnima, niko ove štale ne čisti.

Nakon ovakvog skandala Filip je bez imalo blama i dalje ismevao kravu, a kada joj je po drugi put prišao, ona se brecnula, što je njega uplašilo, pa je najzad napustio štalu. Ovakvo Đukićevo ponašanje prema životinji naišlo je na mnogobrojne negativne komentare. Dok ga jedni nazivaju ludakom, drugi tvrde da je seksualni manijak.

Foto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY

Marić: Filip boluje od zoofilije!

Posle nesvakidašnjeg Filipovog ponašanja i spopadanja krave, pozvali smo psihijatra Jovana Marića, koji je dao svoje stručno mišljenje o ovom događaju.

- Filip definitivno boluje od zoofilije. Čovek koji nije nastran ne može da dođe do takve ideje. On ima impulse prema domaćim životinjama. To je bizarno i to spada u seksualne perverzije. Imao sam jednog pacijenta koji je to zaista radio sa kravom. Popne se na stolicu, zadigne joj rep i to radi sa kravom. Onda on meni kaže kako krava uživa. Ja ga pitam: "Pa, kako mislite da krava uživa", a on meni kaže: "Pa, ona se ulibi, pa okrene glavu i ja joj u očima vidim da ona uživa". Kod mene na pregled je došao zato se uplašio da se može roditi monstrum. Mene kao stručnjaka je pitao da li se iz tog odnosa može roditi monstrum. Taj pacijent je najviše voleo da ima odnos sa kozom. Ali kaže da mu je ona bila daleko, a krava tu pred kućom. Vuk Bojović se svojevremeno žalio da oko zoo-vrta obleću neki bizarni tipovi ne bi li upali i imali odnose sa zebrama jer im krave više nisu interesantne - rekao je Marić.

Foto: youtube.com/TVKopernikus

Branka Tišma: To je strašno!

Psiholog Branka Tišma je toliko bila šokirana da nije mogla da analizira celu situaciju i Filipov gest.

- Znate šta, "Zadrugu" ne želim da komentarišem. Cela "Zadruga" i sve to mi je strašno. Zaista ne želim da dam stručno mišljenje o bilo kom dešavanju tamo. Prosto, nema poente.

Foto: wikimedia.org/Žarko Trebješanin

Trebješanin: To je sadistički čin!

Psiholog Žarko Trebješanin slučaj kad čovek ljubi životinju, kao što je to učinio Filip, okarakterisao je kao sadistički čin.

- Ukoliko odrasla osoba ljubi životinju na taj način, može biti oblik frustracije u manjem ili većem obliku. Svakako je nečovečno i izraz je sadizma - istakao je Trebješanin u izjavi za Srpski telegraf.

Foto: Privatna arhiva

Levijatan: To je postupak degenerika!

Izvršni direktor pokreta Levijatan Pavle Bihali kaže da je Filipov postupak postupak idiota, koga su oni već opomenuli zbog maltretiranja životinja.

- Taj dečko očigledno ne shvata neke stvari. Ovo je postupak degenerika koji nema poštovanja prema živim bićima. Pink je do sada svaki put ispoštovao naše opomene. I javno su se izvinili i onda kada je Filip tukao psa. Nadam se da će i sada reagovati. Pre svega jer životinjama tamo nije mesto! Pored toga što trpe konstantni stres zbog raznih zvukova, vrištanja zadrugara, mnoge od njih su u lošem fizičkom stanju - naglašava Bihali i dodaje da bi produkcija u što skorije vreme trebalo da izvede životinje iz rijalitija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sava

05.10.2019 07:38

Najbrže muvanje.

Odgovori 11 0