Pijan izudarao devojku pa završio u zatvoru: Matijević imao velike probleme zbog alkohola

Autor:

Zadruga

01.10.2019

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik treće sezone rijalitija "Zadruga" Mateja Matijević završio je na saslušanju u policijskoj stanici u Beogradu, kada ga je devojka sa kojom je bio vezi tek nekoliko dana prijavila za nasilničko ponašanje.

RepublikaFoto: RTV Pink
Matija Matijević

Naime, Mateja je pod dejstvom alkohola nasrnuo nasred ulice na svoju lepšu polovinu posle svađe, a kako izvor za Rijaliti otkriva, on je potom završio u policijskoj stanici, gde mu ipak nije određen privremeni pritvor jer se dobro branio.

- Marko je ušao u vezu sa devojkom sa kojom ga je upoznao jedan od drugara iz kraja kod kog su organizovali provod. Ona mu se dopala na prvi pogled, pa su razmenili brojeve telefona i smuvali se. Razgovarali su o tome da su u godinama kada im je potrebna ozbiljna veza, a ne veze na jednu noć. Shvatili su da imaju puno toga zajedničkog i počeli intenzivno da se viđaju. Pošto je ona neko ko ne pije, Mateju je savetovala da bi mogao da razmisli da i on prestane da konzumira alkohol jer je lep dečko i bolje mu je da se posveti teretani i dodatno poboljša izgled. Objasnio joj je da on nije alkoholičar, već da popije samo kada je sa drugarima u provodu - priča nam zadrugarov poznanik i nastavlja:

 Rijaliti-učesnik je u policiji dobro prošao, pa je u pritvoru proveo samo nekoliko sati

- Marko je dobro poznati šmeker, pa je novu devojku odmah pozvao u grad, rezervisao separe i naručio za celo društvo nekoliko flaša skupocenog pića. Delovalo je da će to biti super veče i dobar provod, međutim, ubrzo je nastao problem.

U nastavku razgovora smo saznali da je haos nastao kada je Matijević pod dejstvom alkohola počeo da se svađa sa devojkom.

Foto: TV Pink/printscreen

Mateja i ranije nasrtao na devojke

Mateja Matijević je jednom prilikom u rijalitiju govorio o tome da je sklon agresiji kad konzumira alkohol, te se neretko dogodi da nasrne na nekoga kad mu popuste kočnice. Sa jednom od bivših devojaka bio je skoro tri godine u vezi, a stanari zgrade u kojoj Mateja ima stan su nekoliko puta zvale policiju jer su čule njihove rasprave, koje su delovale kao tuča i bacanje predmeta po kući, pa su nadležni organi intervenisali.

- Kada se već malo više popilo, Mateja je počeo oko nebitne teme da se prepucava sa devojkom. Društvo je sve posmatralo, ali niko nije bio u stanju da spreči konflikt. Jedan od zadrugarovih prijatelja mu je rekao da nije ni mesto ni vreme za to da se raspravljaju i da to ostave za neki drugi put, međutim, Mateju je to samo još više razbesnelo, pa je počeo da viče. Govorio je: "Nemam ja živaca da trpim da mi neko uređuje život! Sam donosim odluke, zabole me uvo da slušam žensko kako će da mi soli pamet". U tom trenutku je njegova devojka ustala i krenula da izlazi iz kluba, a on je krenuo za njom u želji da izgladi odnos. Izašli su ispred i, u trenutku kada je Mateja uhvatio devojku za ruku kako bi je zaustavio da ne ode, ona mu je lupila šamar, a on joj je uzvratio. Odmah je pozvala policiju i prijavila ga za nasilje - objašnjava izvor i dodaje da se Mateja pozvao na samoodbranu.

Matijevića su priveli i odveli na saslušanje, gde je rekao da je to bilo u samoodbrani, a s obzirom na to da ona nije imala vidljive znakove povreda na licu, Mateja je pušten nakon nekoliko sati pritvora - završava naš izvor.

Foto: instagram.com/_tarasimov

Mateja zaratio sa Tarom!

Zadrugar Mateja Matijević zaratio je odmah po ulasku u "Zadrugu" sa cimerkom Tarom Simov, a povod rasprave bila je činjenica da je Mateja navodno bio sa starletom Anđelom Vešticom, sa kojom Simovljeva ima nesuglasice.

- Tara Simov je u rijaliti ušla samo kako bi se sa svima raspravljala i svađala! Ona ne može da me smisli zbog činjenice da sam ja u odličnim odnosima sa Anđelom Vešticom, sa kojom ona ratuje. Ogovara me po svim ćoškovima u rijalitiju, ali ja ne padam na takve fore. Ne zanima me više, ali ćemo se boriti do kraja ako me bude napadala - rekao je Mateja, a Tara mu je odmah odbrusila.

- Znam mnogo toga o tebi, pa bi ti bolje bilo da ćutiš! Mogu da ti se naje*em svega! Tek ćeš ti da vidiš šta ti ja spremam, bolje me se kloni - rekla je Tara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading