Konačno se oglasio bivši Ane Korać: Ispovraćana mi je tražila 10.000 evra da operiše ovaj deformitet!

Autor: telegraf.rs/pink.rs

Zadruga

29.09.2019

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela javnost bruji o Ivi Grgurić iz Hrvatske, koja je priznala da ju je ugledni hrvatski biznismen Marijan Šarić (64) finansirao, držao zatočenu i maltretirao.

RepublikaFoto: instagram.com/suki_keso
Suki sa Anom Korać

Njeno priznanje da je "bila zatočenica u zlatnom kavezu čoveka u kolicima" uzburkala je čitav region, a Iva se tu nije zaustavila, već je oplela i po Suadu Keseroviću Sukiju, za kojeg tvrdi da ga je samo jednom videla - optužila ga je za iznudu novca, zbog koje bi navodno završio u zatvoru, kada bi progovorila i rekla sve što zna, a takođe etiketirala ga je i kao silovatelja i nasilnika.

Tim povodom, oglasio se i Suki:

- Neprijatno sam iznenađen njenim nastupom, razmišljam da je tužim jer je iznela baš ozbiljne optužbe. Devojka je beskućnica, nema gde da živi, pobegla je iz hotela u Opatiji kada je bila, jer nije imala sto evra za noćenje - rekao je i dodao da je ona prva njega kontaktirala na Instagramu početkom leta, raspitujući se o Luninom učešću, kao i da bi i ona volela da bude učesnik Zadruge.

- Nekoliko nedelja smo se bezveze povremeno dopisivali, isključivo o njenoj želji da uđe u "Zadrugu". Žalila mi se na lošu finansijsku situaciju, da nema gde da živi, da traži posao... Govorila mi je da je ostavio dečko Marinko Zovko i da mora izaći iz stana jer je on našao drugu- nastavio je Keserović i naglasio da je Iva tražila da dođe na more u goste kod njega sa drugaricom, na šta je on pristao, budući da ima dosta apartmana, koje iznajmljuje, ali ga je iznenadilo što je Grgurićeva na kraju ipak došla sama.

RepublikaFoto: instagram.com/suki_keso
Iva sa Sukijem

- Odmah sam shvatio da se radi o devojci koja je navikla seksom plaćati naklonost muškaraca. Bila je nametljiva, da mi je bilo neprijatno pred osobljem. Otišli smo te prve noći na večeru, gde su joj totalno popustile kočnice, vulgarno se ponašala i totalno uništila od alkohola, da je već nakon sat vremena počela povraćati. Smestio sam je u apartman, bila je u jako lošem stanju – histerična, pijana, ispovraćana, spominjala nekakvog invalida, čas plakala, čas se smejala... Govorila da se mora snaći za novac ili je čeka opet povratak invalidu... Bio sam šokiran - nadovezuje se Suad i kaze da je jutro nakon te večeri bilo jos strašnije, jer mu je Iva tražila 10 hiljada evra za operaciju deformiteta na vilici.

- Pitala me je da li imam nekog maksiofacijalnog hirurga, koji je to voljan da kompenzuje "za druženja" - kaže Suki i dodaje da je na sve načine pokušao da je istera iz apartmana uz izgovor da je špic sezone i da je sve rezervisano, nakon čega je Iva otišla, ali se vratila posle dva dana tražeći, ovaj put, 3 hiljade evra za termin kod maksiofacijalnog hirurga.

- Rekao sam joj da ću sutra ujutru doći po nju, da je vozim na taj termin za operaciju - ističe Suki i dodaje da joj je sutradan otvoreno priznao da je prekratko zna da bi joj tek tako dao toliki novac. Odmah su usledile pretnje.

RepublikaFoto: instagram.com/suki_keso

- Kada je shvatila da joj neću dati pare, priča se promenila potpuno - počela je da mi preti, govoriti da će mi zvati devojku, da će mi se "u*rati u život", bio sam u šoku! Ignorisao sam njene pozive, da bi me oko 14 sati i zvali iz hotela da mi kažu da je gošća, Iva Grgurić, pobegla iz hotela neplativši, a kad su je kontaktirali telefonom dala je moje ime i broj i rekla da ću to platiti ja- natavlja Suki uvređeno i dodaje da je hteo da umre od sramote, pa je odmah poslao prijatelja da reguliše račun.

- Imaće velikih problema! Da bi oprala sebe, da optuži čoveka za nasilje, da ju je snimao, držao zatočenu... Nemam reči! I to sve samo da opere sebe, što ide sa muškarcima isključivo za novac. Njenoj priči ne veruje niko, pa ona može da bira koju želi! Njen ceo život je usmeren da preko muškaraca dođe do novca - podvlači Suki i zaključuje:

- Njena simpatija u "Zadruzi" - Karić... Dečko ima imućnog oca, koliko znam, a svi su u rijalitiju slabijeg imovinskog statusa od njega. I eto, baš se on svideo Ivi. Iva samo ganja imućne muškarce.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jela

30.09.2019 11:05

Neka je tuže.