Dalilu raskrinkao najveći neprijatelj: Upala joj policija u kuću zbog mutnih radnji!

Autor:

Zadruga

29.09.2019

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo nakon oglašavanja Biljane Dragojević, te izjave da je i nju i Dalilu prihvatila isto, Aleksandra Subotić i te kako je imala šta da kaže

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
Dalila Dragojević

Ona je istakla da su sve to "loši lažovi i patetičari" te da je Dalila ta koja laže najviše, a koja se uvek takmičila sa njom. Ona tvrdi i da je Dejan samo zbog nje prekinuo svaki kontakt sa majkom, umesto da se pozabavi svojom ženom i njenom "prljavom prošlošću".

- Njihovo postojanje u 'Zadruzi' je bazirano akonto mene i cele familije. Oni nikome nisu zanimljivi, nemaju šta da kažu. Dejan bolje da se bavi prošlošću svoje devojke, kojoj je zbog familije i mutnih poslova u kuću upadala policija. Ona o sebi ne sme da bekne, a o meni sve znaju. Ja sam pravila greške i ispravila ih. Smatram ih nebitnim likovima. Za mene su oni niko i ništa, a ja sam za njih sve. Ja sam njihova karta za svetlu budućnost i karta za zaradu - rekla je Aleksandra.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aleksandra Subotić

Prema njenim rečima, njihova porodica je više ne zanima iako je dok se zabavljala sa Davidom Dragojevićem živela u kući njegove majke Biljane.

- Dejan i Dalila sve lažu i bez obzira na to što je Biljana pričala o meni ružno, žao mi je što joj to rade. Dejan se sam otcepio i majku blokirao na svim društvenim mrežama, nije želeo da ima kontakt s njom, jer mu je devojka zabranila, zbog toga što je Biljana u jednom trenutku rijalitija mene podržala. Tada je Dalila poslala poruku da je kontakt između njih završen i da se ona više nikada neće čuti sa svojim sinom - ispričala je ona.

Ona smatra da se rijaliti par, koji je često pominje, nije snašao u Šimanovcima.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Dalila i Dejan

- Da bi bili manipulatori, njima manipulacija mora da uspe. Oni su generalno loši lažovi i patetičari. Nisu igrači rijalitija - naglasila je Aleksandra.

Na pitanje da li su tačne Daliline reči da ju je Biljana klela rečenicom: "Dabogda imala rak materice", Aleksandra tvrdi:

- Ma kakvi, Dalila sve laže. Kada sam se ja smuvala sa Davidom, Dalila je želela da se smuva sa Dejanom. U svemu se takmičila sa mnom. Zabranila je svom mužu kontakt sa majkom. Ne vidim razlog što bi Biljana ikada klela Dalilu. Njih dve su se videle jednom u Veterniku i taj susret je jako dobro prošao. Dalila sve izmišlja - rekla je Subotićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dolores

29.09.2019 20:17

Virujen Aleksandri, ova Dalila je primazana svim bojama...

Odgovori 1 11
jelena

30.09.2019 10:52

@Dolores - I Aleksandra je premazana svim bojama. A tek što je glasna i dosadna.