Miljaninom ocu se slošilo: Siniša pao u krevet kada je čuo da će drugi put postati deda!

Autor: pink.rs

Zadruga

28.09.2019

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velelepnim imanjem večeras je odjeknula vest da je Miljana Kulić u blagoslovenom stanju. Naime, ona je danas uradila test za trudnoću i potvrdila svoja nagađanja - da je u drugom stanju, te da će se ponovo ostvariti u ulozi majke i sinu Željku podariti brata ili sestru!

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Siniša Kulić

Naime, ona je danas uradila test za trudnoću i potvrdila svoja nagađanja - da je u drugom stanju, te da će se ponovo ostvariti u ulozi majke i sinu Željku podariti brata ili sestru!

Njena majka Marija Kulić bila je u šoku zbog vesti o prinovi, pa je u neverici plakala i vrištala kad je čula rezultate testa. S druge strane, otac Miljaninog deteta, njena ljubav iz ''Zadruge 2'' Lazar Čolić Zola bio je presrećan kad je čuo da će dobiti bebu.

Miljanin otac Siniša Kulić, nije bio raspoložen za komentar jer je u lošem zdravstvenom stanju. 

- Prehlađen sam mnogo, imam temperaturu, jedva pričam.  Ma dajte, to nema šanse! Vi se šalite sa mnom! Ne verujem vam. Nije mi dobro, pod temperaturom sam, ne mogu da pričam - rekao je Siniša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ujak

29.09.2019 06:05

Ja Miljani ništa ne verujem. Sinoć zapela da dodje Zola kao da će da se porodi.

Odgovori 12 1
Vesna

29.09.2019 08:54

Siniša se sapleo pa pao u krevet? Pa i on zna za dogovor.