I ovaj Anabelin bivši bi u rijaliti: Andrej Atijas ulazi u Zadrugu?

Autor:

Zadruga

28.09.2019

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrej Atijas je u pregovorima za "Zadrugu 3", a kako se nedavno razveo od Anabele Atijas sa kojom je bio 7 godina u braku i već našao novu, starletu iz Sarajeva, mnogi smatraju da bi bio dobar materijal za rijaliti.

RepublikaFoto: instagram.com/atijasandrej
Andrej Atijas

Pored svega navedenog, još jedan bivši pevačice, Gagi Đogani, već se nalazi na imanju u Šimanovcima.

- Andrej je vrlo intrigantna ličnosti i zanimljiva zbog svoje biografije. On već iza sebe ima burnu prošlost sa bivšom partnerkom Jasminom Skender, o kojoj je brujala javnost, a sada još i razvod od Anabele. Očigledno bi njegova životna priča bila interesantna za rijaliti, a “Zadruga” bi bila pravo rešenje da pokaže svoje pravo lice i otkrije istinu kada je reč o Jasmini, ali i o Anabeli - započeo je dobro obavešteni izvor.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Andrej i Anabela

- Uz celu priču dobro se nadovezuje i aktuelna veza s Minom, koja je vrlo interesantna bosanskim medijima zbog svoje burne prošlosti. Ona je nedavno bila u centru pažnje jer joj je bio zapaljen automobil, a za to delo osumnjičeni su Naida Katić i njen bivši dečko Muris Hodžić. Mina Mateljan ranije je tvrdila da su joj Naida Karić i njen momak Muris Hodžić zapalili vozilo iz osvete. Tada je govorila da je žrtva osvetničkog pohoda devojke koja je godinama ljubomorna na nju, između ostalog, i na to što je iz dobrostojeće porodice - rekao je izvor.

Foto: instagram.com/mina_mateljan
Andrej i Mina

- Gagi i Andrej su godinama bili u lošim odnosima. Nisu pričali, svađali su se, a onda su se pomirli i imali solidan odnos. Međutim, Gagi je ušao u rijaliti kada su se Andrej i Anabela razveli, pa nije upućen u njihov sadašnji odnos. Verovatno bi se iznenadio, ali i imao šta da kaže iz njihove prošlosti. To bi bilo zanimljivo za gledanje. Gagi i Andrej su sličnog temperamtna, brzo znaju da planu - preneo je izvor i dodao da je Andrej trenutno u pregovorima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Slavko

28.09.2019 10:58

Kakav biznismen? Više od dve godine pijanči po Beogradu.

Odgovori 25 0
Miško

28.09.2019 14:16

Još jedan pijanac. Šta pijanac i gubitnik može da pokaže u rijalitiju?

Odgovori 22 0
Mile

29.09.2019 06:19

Da udje on pa zatim i Anabela. Posle mesec dana raskidaju Luna i Marko, pa zatim pojedinačno ulaze oboje u Zadrugu.

Odgovori 13 0
Vesna

29.09.2019 08:33

@Mile - Veliki Šef je mnogo slab na Anabelu i ostale Djoganije. Verujem da je Anabela glavni savetnik Velikog Šefa..

Odgovori 11 0