Janjuš kod Amidžića napravio pometnju zbog izjave: Zoki ima najveći p*nis, šokirao sam se kad mi je pokazao!

Autor:

Zadruga

26.09.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici treće sezone rijalitija "Zadruga" Marko Janjušević Janjuš i Zoran Šumadinac gostovali su prekjuče u emisiji kod Ognjena Amidžića, pa je bivši košarkaš tom prilikom izjavio da njegov cimer ima najveći penis!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Zoki i Janjuš...

Naime, voditelj je, kao po običaju, svojim gostima postavljao škakljiva pitanja, pa su se Šumadinac i Janjušević dotakli i teme veličine penisa. Bez dlake na jeziku oni su o tome usred emisije polemisali, pa je nastao haos u studiju jer su se publika sve vreme smejala.

- Pa, iskreno, ja nikada nisam sreo niti video penis sličan Zokijevom! Za mene je bio pravi šok! Ali sam ga baš jako zavoleo. Tako da, šta reći? Video sam prvo jednom prilikom da Zoki nešto muti sa kanapima i koncima. Mislio sam da to krije u gaćama i onda mi se skinuo u cugu kada sam mu rekao: "Zoki, daj da vidim". Od tada sam shvatio da je najpoželjniji muškarac. Ima veliki ponos, pa nije ni čudo što su žene uvek padale ne samo zbog njegovog šarma nego očigledno i zbog toga što je obdaren - govorio je Janjuš u emisiji, a svi su prasnuli u smeh.

RepublikaFoto: Youtube.com/sezam produkcija
Zoki Šumadinac...

Amidžić je prethodno zadrugarima postavio i pitanje koje se tiče broja žena sa kojima su obojica do sada spavala, ali i koje je najneobičnije mesto gde su vodili ljubav.

- Mislim da sam do sada spavao sa preko 30 žena, mada sam odavno prestao o tome da vodim bilo kakvu evidenciju. Zašto bih? Ne postoji neko čudno mesto za koje mogu da kažem da je bilo neobično voditi ljubav niti neprikladno jer čovek može da vodi ljubav gde god oseti potrebu. Lično, volim da vodim ljubav i po automobilima i po prirodi, nije mi bitno mesto jer u tome ne vidim ništa sramotno - rekao je Šumadinac, a Janjuš se nadovezao i ujedno odgovorio na pitanje da li je u nekom trenutku spavao sa više žena istovremeno.

Marko: Spavao sam sa nekoliko žena u isto vreme, a još pamtim jedan seks sa crnkinjom

- Desilo mi se nekoliko puta da spavam sa dve žene istovremeno. Ne vidim problem u tome, ovo je 21. vek! Isto tako, jedan od boljih seksualnih odnosa koje pamtim bio je baš sa crnkinjom! Odlično smo se proveli - rekao je Marko.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević Janjuš...

Inače, Janjuš i Zoki su se u "Zadruzi 3" odmah zbližili jer su jedan kod drugog prepoznali smisao za humor. Oni su u rijalitiju odavno tandem, a njihove fore i fazone koje plasiraju pred kamerama su svima i te kako simpatične.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zoki se rasplakao zbog sina!

Zoran Šumadinac briznuo je u plač usred emisije kada ga je voditelj Ognjen Amidžić upitao kako podnosi činjenicu da je ovoliko dugo odvojen od sina, za kog je vrlo vezan, zbog boravka u rijalitiju. To pitanje je odmah ražalostilo zadrugara, pa nije mogao da zaustavi suze.

- Svaki dan sam plakao jer mi sin nedostaje, a sve do pre dva-tri dana. Jako mi fali i mislim da nije trebalo da me to sad pitaš jer već su počele emocije. On je meni sve na svetu. Sve ovo što radim i što se trudim radim zaista samo zbog njega. Nikada nisam krio koliko smo on i ja vezani, a kada sam ovoliko dugo daleko od njega, čini me vrlo tužnim. Ajmo neku drugu temu, molim te, Ognjene - rekao je Zoki, a ostatak gostiju je u studiju odmah počeo da teši takmičara, koji je brzo obrisao suze kako bi se emisija nesmetano nastavila.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefan

26.09.2019 06:04

Jeste obdaren 12 cm.