Stanija i Marko se obračunavaju s Tomovićem: Vladimir se proslavio zbog nas, zgazićemo ga u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

24.09.2019

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Superfinalistkinja druge sezone rijalitija "Zadruga" Stanija Dobrojević i njen dečko Marko Marković već nekoliko meseci održavaju vezu na daljinu, a kako Rijaliti saznaje, oni će se uskoro u Imaginarijumu obračunati sa Crnogorcem Vladimirom Tomovićem!

Foto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Stanija i Marko

Naime, Dobrojevićeva je prošle nedelje sa momkom boravila uz Beogradu, te nam je tom prilikom otkrila da bi volela uskoro da uđe u treću sezonu rijalitija sa dečkom, pa da se zajedno obračunaju sa starletinim bivšim partnerom, koji ne prestaje da je proziva.

- Vladimir je duboko povređena osoba čim i dalje, posle ovoliko vremena, ne prestaje da me komentariše! Niti ga pominjem niti me zanima, a već sam svima rekla, pa i fanovima preko društvenih mreža, da se neću baviti njime i da neću komentarisati nijedan njegov postupak. Ne znam zašto me proziva, ali složiću se s onim što je rekao, a to je da sam mu ja bila karta da se opet vrati u rijaliti. Tu je u pravu jer, koliko vidim, on se proslavio zbog mene i Marka u ovoj sezoni rijalitija! Ako uđemo u Imaginarijum, sve će biti mnogo jasnije, a mi ćemo ga zgaziti ako na nas krene đonom.

Kako komentarišeš činjenicu da te je jednom prilikom nazvao američkom Macom Diskrecijom?

- Ne zanimaju me takvi komentari. Nisam sigurno očekivala da će posle svega što se izdešavalo da me hvali.

Možda te provocira jer i dalje gaji emocije prema tebi?

- Nisam ispratila sva dešavanja jer nisam bila ovde i imala sam mnogo posla. Nemoćan je on da uradi bilo šta. Neka gleda sebe i svoju karijeru.

Znate li da Vladimir samo čeka da vas vidi na vratima Bele kuće?

Foto: instagram.com/vladelije
Vladimitr Tomović

- Ne sumnjam da očekuje da ćemo da uđemo zbog svega što se izdešavalo. Možda to i dočeka, ko zna!

Postoji li mogućnost da oko Nove godine Marko i ti uđete u rijaliti?

- Nije još ništa sigurno, ali hajde da se sve zavrti na tome da postoji mogućnost!

Planirate li Marko i ti da živite zajedno?

- Planiramo to odavno, ali je problem što je jako teško dobiti vizu. Tačno je, doduše, da poznate ličnosti do nje mogu mnogo lakše da dođu, ali za sada nam je u redu da povremeno putujemo jedno kod drugog. U daljoj budućnosti, svakako da bih volela da se skućimo zajedno! Amerika bi za nas svakako bila opcija.

Kod nas si napravila dobru karijeru, ali i u Americi. Gde bi pre volela da nastaviš da gradiš karijeru?

- Mislim da mi nije prioritet da u Srbiji nastavim da gradim karijeru. Ovde sam bila prva starleta, sada sam već u penziji, tako da nema potrebe! Ima ovih novih koje su se izrodile, pa neka rade.

Da li se Marko navikao na vezu na daljinu?

- Teško mu je i dalje. On nikada nije imao takve veze, pa ga sa te strane razumem. Ovo je svakako jedan veliki test za nas.

Šta je potrebno da starleta "ode u penziju"?

- Očigledno kad se izrode sve ove nove starlete! Neko sam ko ima veliku rijaliti-karijeru, a pošto više nisam ažurna po tom pitanju, sad kad se povučem, mogu ove nove da izbiju u prvi plan. Imala sam i kratku muzičku karijeru. Nekad sam bila željna da se slikam obnažena, krasila sam naslovne strane muških magazina. Nikad se ni za šta od toga nisam pokajala.

Imaš li pravu naslednicu?

- Mislim da nemam! Možda ima lepih i zgodnih devojaka, ali treba znati da uz to moraju da budu i obrazovane, elokventne. Treba poslati u rijalitiju i neku poruku, tipa kao što sam ja propagirala činjenicu da devojke treba da se osamostale što pre i zarađuju, a ne da čekaju da im muškarac donosi novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kimi

24.09.2019 15:44

Ne možete mu ništa.

Tamara ana

25.09.2019 05:53

Sta ce ovi seljacici koji su samo za ovce, preslicu i sajkacu. Tomovic je gromada, gospodin za njih piljare.