Dugo im je i trajalo prijateljstvo: Posvađali se Mirko i Miljana i pominjali umiranje!

Autor:

Zadruga

23.09.2019

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je došlo do sukoba između Mirka Gavrića i Miljane Kulić. Ona je tom prilikom iznela niz uvreda na njegov račun, a ni Mirko joj nije ostao dužan.

RepublikaFoto: dailymotion.com/printscreen
Miljana i Mirko

Miljanu je iznerviralo to što je zaključila da on širi priče po Beloj kući kako je ona zaljubljena u njega.

- Ko može da bude zaljubljen u ovog ovde? Pogledaj ga, liči na karikaturu! Izmislio je priču da sam ja zaljubljena u njega i da zbog toga provodim vreme sa njim, da bi oprao svoju s*ksualnost. Onda je izmislio da sam ulazila u krevet, jer sam zaljubljena u njega. Pa izmislio da sam ja izljubomorisala što se njemu digao na Natašu. Sram te bilo! Ko može u tebe da bude zaljubljen? Ti si se oženio, samo da bi se pokrio. Žena ti došla iz Podgorice i rekla ti da hoće da završite, jer je saznala da si p*derčina! Možda si i vaginu ugradio, umesto penisa! Karikaturo od čoveka! Pogledaj se, divlji vepre u ogledalo. Nemoj da ideš na priče da sam ja zaljubljena u tebe! - govorila je Miljana.

- Marš od mene! Marš od mene! - rekao je Gavrić i uzeo Miljani flašu iz ruke, a onda je nastavio: Budalo, glupačo, ludačo, smrdi ti p*čka, ima da umreš sutra, nećeš se probuditi. Ti se od rođenja treseš, krmačo jedna! - nastavio je Mirko.

- Mirku se digao! - pevali su zadrugari dok su se Miljana i Mirko svađali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sava

23.09.2019 17:29

E Gavriću, tako ti je to kad si se družio sa ludom ženom.

Odgovori 17 1
Dolores

23.09.2019 20:39

Samo nastavi Miljana, natjeraj debelog, ljigavog gmaza da prizna svoju sexualnost... I ne samo to nego je veoma zao i podmukao... Miljana bravo...