MACA O SEKSU U RIJALITIJU: Ne dam moju zlatnu ribicu u Zadruzi!

Autor:

Zadruga

17.09.2017

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pošto se Drvetu mudrosti svidela ideja Mikija Đuričića o pravljenju posebne emisije i pošto je istu uspeo brzo i da realizuje, Miki Đuričić je u svom šouu protekle noći ugostio Macu Diskreciju, Divnu i Marka DNK.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maca Diskrecija, Marko i Divna DNK (sleva) na propitivanju kod Mikija Đuričića

Miki je rekao da će Divnu da štedi sa pitanjima jer je ona fina, ali se Miki zato nije ustručavao kad je u pitanju bila Maca. Prvo pitanje upućeno ovoj zadrugarki bilo je vezano za odnose pred kamerama rijaliti programa "Zadruga":

- Da nemam dečka, radije bi da mi presuši zlatna ribica, nego da imam seks sa nekim - bila je jasna Maca.

Na pitanje kako će pola godine bez odnosa Diskrecija je izjavila:

- Spremna sam na to! Nije lako izdržati. Nisu mi dali da unesem seksualno pomagalo, jer nisam htela da prevarim momka ovde. Lakše bi mi bilo da su mi dali pomagalo - izjavila je Maca.

Miki je nastavio sa ispitivanjem, a druga tema je bila razmena partnera u svinger klubovima, na šta je Maca rekla da je imala prilike da obiđe takva mesta:

- Iskreno sam mislila da će tu sad da bude nešto, svi jedan na drugog, ali tu su ljudi nekako stidljiviji nego inače. Ja sam mislila da je to mnogo opuštenije. Bila sam jednom i nije mi se svidelo, zato što umesto dečko da me muva, došla devojka da me muva. Ja sam hetero! - rekla je Maca i nasmejala ostale.

Kada se sve završilo. Miki, Maca, Divna i Marko DNK odmah su otrčali do Drveta mudrosti, da čuju šta posle svega ono misli, pošto je ovo bila samo proba Mikijeve emisije, koja se drvetu dopala, tako da ćemo i narednih večeri imati prilike da slušamo razne zanimljive priče od ovih zadrugara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading