Stanija se čula sa Vladimirom nakon Zadruge 2: Mnogo joj je teško palo kada je Luna pobedila!

Autor:

Zadruga

21.09.2019

03:15 >> 20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici "Zadruge 3" dotakli su se danas finalistkinje prethodne sezone rijalitija, Stanije Dobrojević, a ono što su rekli o njoj iznenadiće mnoge.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir i Stanija

Lepa Mića je pohvalio Staniju Dobrojević da je dobar rijaliti igrač, iako smatra da je veliki folirant.

- Stanija je jako inteligentna za rijaliti, ona kad vidi da je nema, ona ustane i napravi priču. Ozbiljan igrač, ona laže sve. Takav folirant i lažov... Uzima krst i vodi Maju i Marijanu do jezera. Matoroj pozlilo, ona ide i priča sama sa sobom i kao: "Žao mi je Matore, šta da joj kažem?". Takav folirant. I onda kada je rečeno zvanično da ju je Vlado oterao u p***u materinu, ona dolazi i kaže da sam bio delimično u pravu. Ja joj kažem: "J***o te Vlado". Posle i sa Markom kad je ušla u vezu, bila deset dana kao u inat Vladi, a onda kaže da su sad u vezi jer su se zbližili - rekao je Mića, a Vladimir Tomović je dodao da ga je povredilo kada je  Dobrojevićeva psovala njegovu majku.

RepublikaFoto: youtube.com/ TOXIC TV
Luna Đogani

- Ja jednu ružnu rečenicu nisam rekao za nju, samo sam rekao u lajvu da me je sramota što sam bio sa njom. A to sam rekao nakon što mi je psovala majku, rekla da sam p*čka, da sam smrad, da sumnja da sam biseksualac. Zvala me Taktimir. Nema šta nije rekla. Klela me. Lažirala je operaciju u Americi. Ona je sebe pokopala sa ponašanjem u "Zadruzi 2" - nadovezao se Vladimir, pa odgovorio Stefanu Kariću na pitanje koje mesto je osvojila Stanija.

- Ona je završila treća. Verujte mi, to je nju ubilo najviše. Ti ne znaš koliko je njoj teško što su je pobedili Luna i Marko - dodao je Tomović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ago

21.09.2019 09:16

Svi dobri rijaliti igrači su i dobri foliranti i dobri glumci.

Odgovori 14 0
Emi

21.09.2019 11:39

Stanija je znala da Luna mora da pobedi pa se pred kraj potpuno opustila.

Odgovori 13 0