Nije mu dobro, čekamo rezultate! Oglasila se žena Ivana Gavrilovića, pevač završio u bolnici!

Autor: Blic.rs

Zadruga

19.09.2019

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga densera Ivana Gavrilovića, Marina, iznela je niz detalja o muževljevom napuštanju rijalitija "Zadruga", te tvrdi da se njen dragi trenutno nalazi - u bolnici.

RepublikaFoto: RTV Pink, S. Kojić
Ivan Gavrilović

- Ivan je morao da napusti rijaliti, do malopre sam bila sa njim u bolnici, ostao je tamo sam. Ne znam da li će morati da prespava tamo, u Gradskoj je bolnici, čekamo rezultate - započela je priču pevačeva supruga.

- Dobio je hipertenziju, on inače ima problema tog tipa već godinama. Hitno je izašao iz "Zadruge", nadamo se da će rezultati biti dobri. To je sve što mogu da vam kažem sada - dodala je Marina, koja je i sama učestvovala u jednom rijalitiju, dok je poznato da Ivan nikome iz produkcije nije rekao da nije dobro, već je odjednom izašao sa imanja u Šimanovcima.

Da li Gavrilović na ovaj način želi da se izvuče, pa da ne plati kaznu od 50.000 evra, što sleduje nakon bekstva iz "Pinkovog" rijalitija, nije poznato, dok njegova žena tvrdi da govori istinu, te da Ivanovo zdravstveno stanje danas nije bilo dobro.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slavko

19.09.2019 09:32

Mogao je da traži lekarsku pomoć i u Zadruzi.