Muž Saške Karan ostavio sve u šoku: Otkrio zašto je pevačica zapravo pozvana u Zadrugu, nastaće haos!

Autor:

Zadruga

16.09.2019

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška Karan je u "Zadruzi 3" Gagija Đoganija povukla za uši, dok je na početku šoua bacala tanjire.

Foto: printscreen/TVPink

Saška Karan

Njen muž Aleksandar Gazivoda se boji da ne napravi veći incident u narednom periodu, ali i da neko na nju ne nasrne.

 

Budući da poznaje njen temperament i na šta je sve spremna, on se sve vreme boji da ne uđe u fizički sukob sa nekim takmičarom i bude isključena iz šoua.

- Saška kao čovek je zaista izvanredna, ali ona ima u svom karakteru dozu prekosti, ne zaboravlja neke stvari, a sa druge strane ona je jedna od najhrabrijih žena koje sam upoznao u životu. Te dve krajnosti kada sa spoje uvek očekujem neku eskalaciju, njenu reakciju koja bi otišla u nekom pogrešnom pravcu - da ne daj bože dođe do teškog incidenta ili da bude diskvalifikovana. Bojim se da ne dođe do toga. Svako njeno učešće u rijalitiju meni oduzme pola živaca - priznaje Gazivoda.

On se osvrnuo i na njen sukob sa denserom Gagijem Đoganijem kada ga je povukla za uši, a ćerku Lunu nazvala devojkom lakog morala.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandar Gazivoda

- Bojao sam se da će emocije da je nadvladaju i da će da napravi neko čudo sa Gagijem. Iskreno, bio sam u zebnji nekoliko dana zbog njih dvoje, ali dobro je da se smirila situacija između njih - kaže Aleksandar.

Saškin muž priznaje da bi voleo da Saška oprosti Gagiju incident sa "Farme 7" i da jedno drugom pruže ruku pomirenja. Podsećanja radi, Gagi je tada jurio Sašku sa sekirom i pretio da će da je ubije.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Saška nije oprostila Gagiju napad sa Farme, ali zato njen muž jeste...

- To što se dogodilo na "Farmi" stvarno je bilo odvratno. Nisam mogao da verujem da jedan muškarac može tako nešto da uradi. Ipak, čuo sam ga kako u razgovoru sa Sanijem kaže da bi joj se izvinio i da bi se pomirio sa njom, a ja to podržavam - smatra Gazivoda.

Mnogi misle da je Saška odglumila haos koji je napravila prilikom ulaska u "Zadrugu 3" kada je bacala tanjire sa hranom. Njen muž tvrdi da to nije bilo isplanirano.

- To može da kaže samo neko ko ne poznaje Sašku. Ona je dobra žena, ali ako se dogodi nešto što nju povredi po nekom njenom kriterijumu, a to može da bude i neka glupost, ona automatski izgubi živce. To je njena najgora osobina, ali pretpostavljam da je zbog te njene osobine i zovu u rijalitije - priznaje suprug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tamara ana

16.09.2019 16:47

Je li matori jel ti pala na pamet vasa cerks kad Savka onoliko, bez razloga vredja Lunu. Polako, polako. I tebi i Mici ne je bog u pomoc.

Odgovori 9 17