(VIDEO) Pljuvao sam devojku koju sam voleo: Tomović promenio ploču pred Stanijin ulazak u Zadrugu!

Autor:

Zadruga

16.09.2019

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović je u prošloj sezoni rijalitija bio u vezi sa Stanijom Dobrojević. Oni su se u toku te veze vrlo često svađali, a na kraju su raskinuli u programu uživo kada je Vladimir sa Stanijom raskinuo tako što joj je poslo poruku preko novinara.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović promenio priču o Staniji

Ona je tada bila u šoku, nadala se da je sve nesporazum, ali kako je vreme odmicalo u rijalitiju, ali i nakon izlaska shvatila je da je Vladimir bio ozbiljan. 

Novinari su sinoć postavljali pitanja Zadrugarima, a Darko Tanasijević je želeo da mu Dalila objasni zašto tako često komentariše Tomovića i njegovu bivšu devojku Staniju. 

- Rekla si da on očekuje Stanijin ulazak u Zadrugu i da li ti misliš da on još uvek gaji neka osećanja prema njoj - rekao je Darko Tanasijević. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija i Vladimir dok su bili u ljubavi

Dalila je rekla da smatra da Tomović nije preboleo Staniju. 

- On uvek ide srcem, ne verujem da bilo šta planira. Ne mogu da kažam da se on nada, ali mislim da emocije sa obe strane nisu umrle. Ono što sam primetila je da je novu dečko Stanije Dobrojević lep i deluje mi ok, ali mislim da je ona u tu vezu stupila iz inata. Vladimir upravo zato ne stupa u vezu, želi da bude slobodan kad Stanija dođe. On može da ustane i da kaže da nije tako, ali jeste. Kad sam to rekla on se nasmešio i ja mislim da to nije završeno, već da treba da se završi. On je tada u uključenju uživo rekao ono što nije smeo, pa ga je produkcija isključila skroz iz programa, a sada on ima priliku da to sa njom reši - rekla je Dalila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dalila smatra da Vladimir čeka Staniju

Tomović se u svom izlaganju pokajao zbog svega što se dogodilo između njega i Stanije. 

- Kad je ona u pitanju, može da uđe ovog momenta na vrata ja ne bih ništa potencirao. Želim svu sreću njoj i njenom momku. Eto to je istina jedna velika. Ja sam napravio veliku grešku, ponašao sam se kao neko ko nije svestan svojih godina, pljuvao sam devojku koju sam voleo, bukvalno je rijaliti izvukao najgore iz mene - rekao je Tomović.  

- Meni je ona prelepa, ima izvajano telo i to su svi videli, a ja sam pojeo ono što se ne jede - rekao je Tomović. 

Vladimir Tomović sad priča drugačiju priču. O Staniji je do sada govorio ružno, a sada kada postoji mogućnost za njen ulazak, povlači se. Da li je u pitanju rijaliti igra u kojoj on želi da joj se ponovo približi ili iskrena osećanja? Ostaje da vidimo. 

Celu situaciju pogledajte u video prilogu: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurađ

16.09.2019 09:42

Istina je da je bez razloga pljuvao devojku koju je voleo. A ona je jaukala od bola.

Odgovori 13 1